Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çanakkale’de hastanede yangın

Çanakkale’de Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinin dördüncü katındaki göğüs hastalıkları servisinde yangın çıktı. Göğüs hastalıkları servisinde bulunan hastaların dumandan etkilenmemesi için başka servislere nakledilirken, itfaiye ekipleri alevleri büyümeden kısa sürede söndürdü.

ABONE OL
ÇANAKKALE, (DHA)-

Bugün saat 17.30 sıralarında Kepez beldesindeki Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’nde yangın çıktı. Hastanenin 4’üncü katında bulunan göğüs hastalıkları servisinde yangını fark edenler 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine hastaneye çok sayıda itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından alevler, büyümeden kısa sürede kontrol altına alındı.

Göğüs hastalıkları servisinde bulunan hastalar ise dumandan etkilenmemeleri için hastanedeki başka servilerin odalarına sevk edildi. Yangında yaralanan olmazken, temizlik çalışmalarının tamamlanmasının ardından hastaların tekrar göğüs hastalıkları servisine yatırılacağı öğrenildi.

Olaydan sonra Sağlık İl Müdürü Dr. Hakan Görgülü de hastaneye gelerek Başhekim Op. Dr. Hasan Keser'den yangın hakkında bilgi aldı.



Diğer Haberler

  1. İstanbul'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  2. Çocuk istismarı görüntülerini satın aldığı belirlenen 6 şüpheliye gözaltı
  3. Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Çay: Hafızayı koruyan ve hakikati yazan gazeteciler yetiştirmeyi hedefliyoruz
  4. Oltu’da piyano resitali büyük ilgi gördü
  5. Özkan Yalım, Tekirdağ'daki cezaevine nakledildi
  6. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  7. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  8. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  9. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi
  10. MSB'den 'deniz yetki alanları kanunu' açıklaması

© Copyright 2026

DHA