Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çanakkale’de orman yangını kontrol altında

Çanakkale'de orman yangını çıktı. Alevlere havadan ve karadan müdahalenin ardından kontrol altına alındı.

ABONE OL
Nazif Cemhan ŞEN/ ÇANAKKALE, (DHA)

Çanakkale'nin Denizgöründü mevkisindeki ormanda, saat 13.30 sıralarında orman yangını çıktı. Alevler rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayıldı. İhbarla bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi. Alevlere havadan ve karadan müdahale sürüyor.

MÜDAHALE SÜRÜYOR

Çanakkale'nin merkeze bağlı Denizgöründü köyünde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Çanakkale Valisi Ömer Toraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çanakkale merkez Denizgöründü köyü kırsalında çıkan yangına; 6 uçak, 5 helikopter ile havadan, 35 arazöz ile karadan müdahale ediliyor" dedi.

KONTROL ALTINA ALINDI

Çanakkale'nin merkeze bağlı Denizgöründü köyünde çıkan orman yangını havadan 9 uçak ve 7 helikopter ile karadan ise 40 arazöz, 5 dozer ve 5 itfaiye aracının müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor. (DHA)



Diğer Haberler

  1. Denizde kalp krizi geçirip öldü
  2. Serhat Kılıç’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’ndan teslim alındı
  3. Gülistan Doku soruşturmasında Umut Altaş’ın FBI ifadesi: Araçta vuruldu, cesedi bagaja taşıdık
  4. İletişim Başkanı Duran: Sürdürülebilir sosyal refah kalıcı hale getirilecek
  5. KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu tamamlandı
  6. Orman yangını soruşturmalarında 16 şüpheli tutuklandı
  7. İBB’ye yönelik ‘yolsuzluk’ soruşturması: 12 şüpheli adliyeye sevk edildi
  8. Antalya'da orman yangını
  9. Bakan Kurum, Antalya EXPO Alanı'ndaki COP31 hazırlıklarını inceledi
  10. Kayıp kadının göl kenarında cansız bedeni bulundu

© Copyright 2026

DHA