Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çankırı'da sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi

Çankırı’da kısa sürede etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, cadde ve sokaklarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

ABONE OL
Ramazan SARICI/ ÇANKIRI, (DHA)-

Çankırı'da kısa sürede yağan sağanak, günlük hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle ev ve iş yerlerinin bodrum katlarını su bastı. Çankırı Belediyesi ekipleri vidanjör yardımıyla tıkanan rögarlarda su akışını sağladı.

Yağışa hazırlıksız yakalananlar, iş yerlerine ve saçak altlarına sığındı. Vatandaşlar, su birikintilerinin üzerinden atlayarak geçmeye çalıştı. Yağmur nedeniyle trafik de durma noktasına geldi. Vatandaşlar, su baskınlarının önüne geçmek için yoğun çaba sarf ederken, itfaiye ekipleri ise baskın yaşanan ev ve işyerlerine dolan suları tahliye etmek için çalışma başlattı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle sürücüler de trafikte zaman zaman zor anlar yaşadı.

Diğer Haberler

  1. Şarampole yuvarlanan otomobildeki karı-koca yaralandı
  2. ABD Bağımsızlık Günü Ankara’da kutlandı
  3. Türkiye ve 7 ülkeden İngiltere'nin yasa dışı İsrail yerleşimleriyle ilgili kararına memnuniyet mesajı
  4. Şişli'de öldürülen Çağla Tuğaltay'ın şortunda erkek DNA'sı tespit edildi
  5. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu, NATO Avrupa Müttefik Yüksek Komutanı Greynkewich ile görüştü
  6. Açıkta bırakılan elektrik kablosuna temas eden çocuk, akıma kapılarak yaralandı
  7. İzmir'de bankada rehin alma iddiası
  8. Yangında 7 dönüm tarım arazisi zarar gördü
  9. Manisa'da çay bahçesi tuvaletinde bulunan gizli kamera düzeneğine 2 gözaltı; iş yeri çalışanı tutuklandı
  10. Sakarya’da kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama

© Copyright 2026

DHA