Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Caprice Gold mağdurlarının inşaattaki nöbeti sürüyor

Kamuoyunda  “Jet Fadıl” olarak tanınan Fadıl Akgündüz’ün dün gece saatlerinde Bayrampaşa’da bulunan Caprice Gold inşaat alanına geldiği ve site yönetimin artık kendisinde olduğunu söylediği iddia edildi.  Bu iddialar sonrası Caprice Gold mağdurları geceden beri ellerinde tapularla inşaatta nöbet tutuyor.

ABONE OL
Cemil ÖZDEMİR-Murat SOLAK/İSTANBUL, (DHA)

“MALIMIZI ALINCAYA KADAR BURADAYIZ”

Caprice Gold Mağdurları Derneği Başkanı Talip Metehanoğlu "Buranın gerçek sahibi tapu sahipleridir. Fadıl Akgündüz’ün hiçbir hakkı yok. Tapu Genel Müdürlüğünün bize verdiği belgelerde adı geçmiyor. Biz çıktıktan sonra, bizim çıkışımızı takip etmişler. Sonra buraya gelmiş. Malımızı alıncaya kadar buradayız. Devletimiz bize sahip çıksın” dedi.

“BİNANIN ÜZERİNDE HİÇBİR HAKKI YOK”

Mağdurlardan Leyla Metehanoğlu “Dün gece burayı güvenlikçilere teslim ettik, çıktık. Çıktıktan 20 dakika sonra, güvenlikçi arkadaşlar bizi aradı. Fadıl bey buraya geldi. Bizi buradan polislerle birlikte dışarı çıkarıyor. Geri geldik buraya, geldiğimizde yeni çıkmış. Bina benim, diyor. Binanın üzerinde hiçbir hakkı yok. Buranın 612 bölümü var ve bu bölümlerin iki katı satış yapmış. Biz tapu dairesinden bu bilgileri çıkardık. Kaç oda olduğunu, ne kadarını satabilir hepsini tespit ettik. Toplam 28 bin, tapusu elinde 7 bin 500 civarı mağdur var. Hemen sosyal medyadan yazışmalarımız başladı. Mağdurlarla. En yakın çevredekiler önce buraya gelmeye başladı. Geldiğimizde de bayağı kalabalıktı. Göremedik kaçmış” diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Tartıştığı mesai arkadaşının kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  2. Türk bayrağını ateşe veren şüpheli adliyede
  3. Yargıtay, kuyumcu soygununda öldürülen çalışanın ailesinin tazminat kazandığı kararı bozdu
  4. Mabel Matiz hakkında soruşturma
  5. Diyarbakır'da 247 bin kök kenevir ele geçirildi; 17 gözaltı
  6. Şehit Başçavuş Ferhat Gedik mezarı başında anıldı
  7. Şile'de motosiklet kazasında felç olan eski Türkiye şampiyonu görgü tanığı arıyor
  8. Eşiyle tartışıp evi ateşe verdi
  9. Aydın'daki orman yangını 2'nci gününde
  10. Süper Loto’da büyük ikramiye 270 milyon TL’yi aştı, bayilerde hareketlilik arttı

© Copyright 2026

DHA