Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çeşme’de silahlı saldırıya uğrayan iş insanı yaralandı

İzmir'in Çeşme ilçesinde, iş insanı Fatih Fil, kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olayda ayağından vurulan Fil hastaneye kaldırılırken, şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

ABONE OL
Halil İbrahim KARABIYIK/ İZMİR, (DHA)-

Olay, saat 20.15 sıralarında Alaçatı Hacı Memiş Mahallesi'nde meydana geldi. İş insanı Fatih Fil, bir kafede oturduğu sırada henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Şüphelinin tabanca ile açtığı ateş sonucu bacağına 2 kurşun isabet eden Fil, kanlar içerisinde yere yığıldı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fil, ambulansla Çeşme Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Fatih Fil'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri Fil'e silahlı saldırı düzenleyen şüphelinin kimliğinin tespit edilip yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Babasının kucağındayken üzerine kaya parçası düşen çocuk, ağır yaralandı
  2. Çatı temizliği sırasında aynı aileden 4 kişiye arılar saldırdı
  3. Ankara'da 'süresiz nafaka' protestosu
  4. Kastamonu'da orman işçisi, arı sokması sonucu öldü
  5. Haluk Görgün'den 'Deniz Kuvvetleri Günü' mesajı
  6. İletişim Başkanı Duran'dan 'Sıfır Atık' paylaşımı
  7. Ticaret Bakanlığı'ndan İstanbul'daki simit fiyatlarına inceleme
  8. 'Devletimizin yanındayız'
  9. Yargıtay'dan sıfır otomobildeki boya kusuru için 'ayıpsız misliyle değişim' kararı
  10. Kasapoğlu: Karşımızda kilitlenmiş, kapasitesini yitirmiş, işlemez hale gelmiş bir küresel sistem var

© Copyright 2026

DHA