Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cevizlibağ'da tramvay kazası

Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay Cevizlibağ'da raydan çıktı. Raydan çıkan tramvay karşı yönden gelen tramvaya çarptı. Kazada tramvaylarda hasar meydana gelirken şans eseri yaralanan olmadı.  Saat 15.30 sıralarında meydana gelen kaza nedeniyle seferler yapılamıyor. Tramvaydan inen yolcuların raylarda yürüdüğü görüldü. Olay yerine gelen ekipler, kazanın nedenine ilişkin inceleme başlattı.

ABONE OL
Alper KORKMAZ- Cemil ÖZDEMİR - İlkay DİKİCİ - Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL (DHA)

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "T1 Kabataş - Bağcılar Hattımızda, Çevizlibağ - Topkapı arasnda meydana gelen arıza nedeniyle, seferlerimiz Bağcılar - Cevizlibağ ve Kabataş - Pazartekke arası yapılmaktadır, Cevizlibağ - Topkapı arasında İETT Otobüsleriyle hizmet verilecektir" denildi.

"ARACIMIZIN CAMI ÇATLAMIŞ VE YARALANAN OLMAMIŞTIR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'den yapılan açıklamada ise, "Cevizlibağ cep parktan çıkış yapan yolcusuz aracımız, enerji kaynaklı oluşan kısa devre nedeniyle arka vagonu kaymış ve paralelindeki farklı hatta seyir halindeki bir başka yolculu trenin vagonuna arka kısmına hafif bir şekilde temas etmiştir. Her iki araç farklı yolda 5 km hıza sahip olup kazada bir aracımızın camı çatlamış ve yaralanan olmamıştır. Katener telinin kopmasına ve enerjinin kesilmesine sebep olan arıza nedeniyle teknik ekiplerimiz çalışmalarına devam etmektedir. Bölgede 14 adet İETT otobüsü ring seferi yapmaktadır" ifadeleri yer aldı.

KAZAYA KARIŞAN TRAMVAY VAGONLARI ÇEKİLDİ

Cevizlibağ'da Kabataş-Bağcılar tramvay hattında meydana gelen kazanın ardından tramvay vagonları, üç saatlik çalışmanın ardından çekildi.

Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvay Cevizlibağ'da raydan çıktı. Raydan çıkan tramvay karşı yönden gelen tramvaya çarptı. Katener telinin kopmasına ve enerjinin kesilmesine sebep olan kaza sonrası olay yerine giden görevliler, raydan çıkan tramvayı çekmek için çalışma başlattı. Elektrik hatlarındaki arızanın giderilmesinin ardından tramvay vagonları üç saatlik çalışmanın ardından kurtarıcı yardımıyla tek tek çekildi.

SEFERLER NORMALE DÖNDÜ

Cevizlibağ'da kaza yapan tramvayların çekilmesinin ardından Kabataş-Bağcılar seferleri normale döndü.

Katener telinin kopmasına ve enerjinin kesilmesine sebep olan kaza nedeniyle ekipler çalışma başlattı. 4 saatlik çalışmanın ardından kazaya karışan vagonlar çekildi. Seferler normal seyrine döndü.

Diğer Haberler

  1. Bitlis Nemrut Kalderası milli parkında 2 yaban keçisi doğaya salındı
  2. Yolun karşısına geçmek isteyen yayaya TIR çarptı: 1 ölü
  3. Hatay'da anne ile 4 yaşındaki kızına otomobil çarptı: Anne ve kızı öldü
  4. İstanbul'da mal varlığı aklama soruşturması: 3 şüpheliye tutuklama talebi
  5. Çorum'da ambulans ile otomobil çarpıştı: LPG tankı yola savruldu
  6. Ankara’da suç gelirlerinin aklanmasına yönelik operasyonda 650 milyon liralık mal varlığı inceleniyor
  7. Ankara'da uyuşturucu operasyonu: 23 tutuklama
  8. 4 yıl süren Martı TAG davasında karar çıktı
  9. Tekirdağ merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 11 tutuklama
  10. Silivri’de yakıt yüklü tanker şarampole devrildi

© Copyright 2026

DHA