Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP İl Başkanının park halindeki aracının yanında havaya ateş açan 2 kişiye gözaltı

Elazığ'da CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran'ın park halindeki aracının yanına gelip, havaya ateş açan 2 kişi, yakalanıp, gözaltına alındı.

ABONE OL
Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ, (DHA)-

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Çortunlu Sokak'ta meydana geldi. CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran'ın park halindeki aracının önüne gelen 2 kişi, tabancayla havaya 7 el ateş edip, kaçtı. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, 2 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Dün akşam saatlerinde İl Başkanımızın şahsına ait makam aracı, park halindeyken kimliği belirsiz kişilerin hedefi oldu. Aracın önüne gelen şahıslar, havaya 7 el ateş ettikten sonra kaçmış. Konu emniyet ekiplerine bildirildikten sonra gerekli çalışmalar yapıldı ve şahıslar yakalandı. Emniyet personelimize teşekkür ediyorum. Bu tip olaylar, seçim atmosferini daha çok germektedir. Tüm yetkili birimlerimizin daha özverili ve gayretle çalışması gerekmektedir" dedi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Kastamonu'da saman yüklü kamyon devrildi: 2 yaralı
  2. Kontrolden çıkan kuru beton tankeri refüje devrildi; 1 yearalı
  3. Ordu’da kıyıda bulunan insansız hava aracı parçası, inceleme yapılmak üzere polise teslim edildi
  4. Kaymakamın koruması ve şoförü tutuklandı
  5. Çay ocağına pompalı tüfekle saldırı: 2 yaralı
  6. Bursa Tabipler Odası’ndan, ‘Kanseri kenevirle yendim’ diyen konuşmacıya tepki
  7. Muğla'da 1117 adet sentetik ecza ele geçirildi; 1 şüpheli tutuklandı
  8. Tutuklu eski Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan tahliye edildi
  9. Marmaris'te fuhuş operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı; 7 kadın kurtarıldı
  10. Balıkesir'de fuhuş operasyonu: 3 tutuklama, yabancı uyruklu 3 kadın kurtarıldı

© Copyright 2026

DHA