Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP İl Başkanının park halindeki aracının yanında havaya ateş açan 2 kişiye gözaltı

Elazığ'da CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran'ın park halindeki aracının yanına gelip, havaya ateş açan 2 kişi, yakalanıp, gözaltına alındı.

ABONE OL
Tekin YALÇINKAYA/ELAZIĞ, (DHA)-

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi Çortunlu Sokak'ta meydana geldi. CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran'ın park halindeki aracının önüne gelen 2 kişi, tabancayla havaya 7 el ateş edip, kaçtı. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, 2 şüpheliyi yakalayıp, gözaltına aldı.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, "Dün akşam saatlerinde İl Başkanımızın şahsına ait makam aracı, park halindeyken kimliği belirsiz kişilerin hedefi oldu. Aracın önüne gelen şahıslar, havaya 7 el ateş ettikten sonra kaçmış. Konu emniyet ekiplerine bildirildikten sonra gerekli çalışmalar yapıldı ve şahıslar yakalandı. Emniyet personelimize teşekkür ediyorum. Bu tip olaylar, seçim atmosferini daha çok germektedir. Tüm yetkili birimlerimizin daha özverili ve gayretle çalışması gerekmektedir" dedi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Oltu’da piyano resitali büyük ilgi gördü
  2. Özkan Yalım, Tekirdağ'daki cezaevine nakledildi
  3. TBMM Okul Saldırılarını Araştırma Komisyonu, Kahramanmaraş’ta
  4. Zeytinburnu'nda bıçaklanarak öldürülen taksici cinayetinde iddianame hazırlandı; müebbet hapis istemi
  5. Ankara'da otobüs firmalarına 'bilet fiyatı' denetimi
  6. Mersin'de akaryakıt tankında çıkan yangında ölen işçi toprağa verildi
  7. MSB: Son bir haftada hudutlardan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 1'i terör örgütü mensubu 258 kişi yakalandı
  8. Kasapoğlu, Roma’da NATO PA Toplantısına Katıldı
  9. TÜİK: Nüfusun yüzde 14,8'i gençlerden oluşuyor
  10. Tekirdağ’da 'torbacı' operasyonu: 20 gözaltı

© Copyright 2026

DHA