Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CHP Milletvekili Sarıgül, silahlı saldırıya uğrayan Akın'ı ziyaret etti

Beykoz'da silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu ve yorumcu Serhat Akın'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden Mustafa Sarıgül, "Hiçbir düşünce asla ve asla kaba kuvvetle susturulmamalı. Türkiye'nin ve dünyanın her tarafından silahlar gitmeli, barış gelmeli. Neden silah, niçin silah. Her şey söylenebilir, her şey konuşulabilir. Silaha ne gerek var" dedi.

ABONE OL
Cengiz ÇOBAN/ İSTANBUL, (DHA)

Fenerbahçe'nin ve A Milli Takım'ın eski futbolcusu yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı silahlı saldırısına uğradı. Caddede motosikletle bekleyen iki şüpheliden biri motosikletten inerek Serhat Akın'a ateş etti. Saldırganlar olay yerinden kaçarken Akın ayağından yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

'HİÇBİR DÜŞÜNCE ASLA KABA KUVVETLE SUSTURULMAMALI'

Serhat Akın'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "Sevgili Serhat, Fenerbahçe'nin ve milli takımımızın çok değerli bir oyuncusuydu. Şu anda da objektif bir spor yorumcusu olarak mesleğine devam etmekte. Böyle bir olaydan sonra son derece üzüldüm. Hiçbir düşünce asla ve asla kaba kuvvetle susturulmamalı. Türkiye'nin ve dünyanın her tarafından silahlar gitmeli, barış gelmeli. Neden silah, niçin silah. Her şey söylenebilir, her şey konuşulabilir. Silaha ne gerek var. Emniyetimiz hızlı bir çalışma yapıyor. En kısa zamanda bulunur ve en ağır cezayı alır. Biraz sonra sevgili kardeşimiz ameliyata alınacak ve gerekli ortopedik çalımalar yapılacak. Bir an önce sağlığına kavuşur. Tekrar yorumlarını saygıyla, sevgiyle dinleriz" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

  1. 'Devletimizin yanındayız'
  2. Yargıtay'dan sıfır otomobildeki boya kusuru için 'ayıpsız misliyle değişim' kararı
  3. Kasapoğlu: Karşımızda kilitlenmiş, kapasitesini yitirmiş, işlemez hale gelmiş bir küresel sistem var
  4. Bakan Kurum: Sıfır Atık anlayışı, Türkiye'nin COP31 başkanlığı ile küresel iklim mücadelesine taşınıyor
  5. Antalya'da deniz suyu havadan sıcak
  6. AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  7. Bakan Uraloğlu: Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nda seyahat süresini 18 dakikaya düşüreceğiz
  8. Sahte senetle 2,8 milyon, fotokopisiyle 3,27 milyon dolarlık haciz girişimi
  9. Antalya Milletvekili Erdem hakkında 'rüşvet' suçundan soruşturma
  10. Tartıştığı eşini pompalı tüfekle öldüren şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA