Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çiçekçiyi tek yumrukla öldüren sanık için 'müebbet' hapis istemi

Antalya'da attığı tek yumrukla çiçekçi Eşref Yunus Yıldırıcı'yı (29) öldüren Kıvanç Şensöz (31) hakkında hazırlanan iddianamede, müebbet hapis cezası talep edildi.

ABONE OL
İrem GÜNEYBAZ/ANTALYA, (DHA)

Sosyal medya hesaplarında çiçek satışı yapan boksör Kıvanç Şensöz'ün yabancı uyruklu eşi Dara Şensöz, oluşturulan hesaplarından çiçek buketi ile birlikte kendi fotoğrafını paylaştı. Aynı bölgede çiçekçilikle uğraşan Eşref Yunus Yıldırıcı'nın kız kardeşi Firdevs Yıldırıcı, Şensöz'ün eşinin paylaşımının ekran görüntüsünü alarak, kendi iş yerlerinin sosyal medya hesaplarından paylaştı. Firdevs Yıldırıcı'nın paylaştığı ve yüzü net görünmeyen fotoğrafı fark eden Kıvanç Şensöz, "Neden karımın fotoğrafını paylaşıyorsunuz, emek hırsızısınız" diyerek tepki gösterdi.

TUTUKLANDI

Firdevs Yıldırıcı, tepki sonrası fotoğraftaki kadının yüzünün buzlandığını, kırpıldığını, hata yaptığını belirterek özür diledi. Kıvanç Şensöz, Eşref Yunus Yıldırıcı ile yüz yüze görüşmek istedi ve 12 Ekim'de saat 19.00 sıralarında Kepez ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki çiçek deposuna gitti. Bu sırada Şensöz, bir anda yumruk atarak Yıldırıcı'yı yere düşürdü. Yıldırıcı'ya defalarca tekmeleyen Şensöz'ü, dayısı Ali Okur kurtardı. Kısa sürede gelen sağlık ekibi, bilinci kapalı Yıldırıcı'yı Kepez Devlet Hastanesi'ne götürdü. Komaya giren Eşref Yunus Yıldırıcı, bir süre sonra hayatını kaybetti. Gözaltına alınan Kıvanç Şensöz, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine konuldu.

'HAKSIZ TAHRİK UYGULANMASIN'

Kıvanç Şensöz hakkında hazırlanan iddianame, Antalya 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. İddianamede, Kıvanç Şensöz'ün müebbet hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi. Savcılık tarafından yapılan incelemelerde, cinayete konu olan fotoğraflarda dekoltenin görünmediği, çiçeklerin ön plana çıkarıldığı ve sosyal medyada paylaşılan görselin herkese açık olarak yayınlandığına kanaat getirildi. Kıvanç Şensöz hakkında 'haksız tahrik' hükümlerinin uygulanmamasını talep eden savcılık, sanığın 'Kasten öldürme' suçundan yargılanmasını istedi.

 

 

Diğer Haberler

  1. Otomobil ile çarpışan ambulans devrildi; 3 sağlık personeli yaralı
  2. Tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldürdü
  3. Hakkari'de hafif ticari araç Zap Suyuna yuvarlandı; 1 yaralı
  4. BUDO'nun 1 Ocak'taki 2 seferi iptal edildi
  5. Malatya'da milyonluk yarış tayları çiftlikten kaçtı; 8'i öldü, bazıları kayıp
  6. İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı
  7. 11'inci Yargı Paketi’nin yürürlüğe girmesiyle Ankara’da cezaevlerinde tahliyeler başladı
  8. Boru döşemesi yapılan kanalda toprak kayması; 3 yaralı
  9. TIR’la çarpışan traktörün sürücüsü ağır yaralandı
  10. Pegasus 8 uçağın maliyetinin finansal kiralama yöntemiyle sağlanacağını duyurdu

© Copyright 2025

DHA