Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çiftlik evinde cinayet! Önce eski patronunu sonra kendini vurdu

Eskişehir'de, özel güvenlik görevlisi Fatih Toka (41), mali müşavir olan eski patronu Oğuz Erentürk'ü (53) çiftlik evinde tüfekle öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti.

ABONE OL
Eyüp KELEBEK/ESKİŞEHİR, (DHA)

Olay, akşam saatlerinde daha önce merkeze bağlı köy olan Alınca Mahallesi'ndeki Oğuz Erentürk'e ait çiftlik evinde meydana geldi. Daha önce Oğuz Erentürk'ün yanına çalışan, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin (ESOGÜ) özel güvenlik görevlisi Fatih Toka, henüz belirlenemeyen bir nedenden çiftlik evi bahçesinde tüfekle Oğuz Erentürk'e ateş ederek sırtından vurdu. Toka, daha sonra eve girerek aynı silahla intihar etti.


Silah seslerini duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Fatih Toka ile Oğuz Erentürk'ün olay yerinde öldükleri belirlendi.

Toka ve Erentürk'ün cenazeleri otopsi için ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer Haberler

  1. Avcılar’da korkulukları çalan şüpheliler uyuşturucu ile yakalandı
  2. Kavgada Kızılırmak’a düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldı
  3. Adana’da seyir tepesinde silahlı saldırı: 1’i kadın 3 ölü
  4. Şırnak’ta tarım aracı devrildi: 9 yaralı
  5. Kastamonu’da orta refüje devrilen hafif ticari araçta kimse bulunamadı
  6. Kastamonu’da 3 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı
  7. Adli kontrol şartı ile serbest kalan Ezel Akay: Medyada gördüğünüz her habere inanmayınız
  8. Kilis'te kontrolden çıkan otomobil yön tabelasına çarptı: 2 yaralı
  9. Avcılar’da yağışla birlikte yolda kayma oluştu; sokak trafiğe kapatıldı
  10. Mermer tezgahının altında kalan 2 çocuk annesi yaşamını yitirdi

© Copyright 2026

DHA