Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cinsel gücü arttırıcı çikolata üretimine 1 tutuklama

Kayseri'de, yasa dışı cinsel gücü arttırıcı çikolata üretimi yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ABONE OL
Olcay DÜZGÜN/ KAYSERİ, (DHA)-

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, 2 gün önce Kocasinan ilçesi Argıncık Kayabaşı Mahallesi'ndeki bir imalathanede cinsel gücü arttırıcı çikolata üretimi yapıldığı bilgisine ulaştı. Ekipler, imalathaneye baskın düzenledi. Aramalarda kaçak olarak üretilen cinsel gücü arttırıcı çikolata ile 3,5 ton bal, 100 kilo sildenafil maddesi ve cinsel içerikli haplar ele geçirildi.

Ürünlerin yaklaşık 10 milyon TL değerinde olduğu belirtildi. Olayla ilgili M.R. ile Suriye uyruklu M.S. gözaltına alındı. Ele geçirilen kaçak ürünler ise Kocasinan Belediyesi'nin çöp aracına yüklenerek imha edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.R. tutuklandı, Suriye uyruklu M.S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Haberler

  1. Tunceli’de gökyüzündeki parlak ışık kamerada
  2. Kayseri’de motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
  3. Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem
  4. Bursa’da iki grup arasındaki silahlı kavgada yoldan geçen kişi yaralandı
  5. Adana'da biri engelli iki çocuğunu öldürüp, intihar etti
  6. Aydın’da silah ve uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
  7. Özel, Fenerbahçe Başkanvekili Salar ile görüştü
  8. Tokat’ta silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
  9. Yolcu otobüsü ile midibüs çarpıştı; 1 yaralı
  10. Başakşehir'de cami tuvaletinde erkek cesedi bulundu

© Copyright 2025

DHA