Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

CK Enerji çalışanları, deprem bölgesindeki çocukların eğitimi için koştu

CK Enerji çalışanları 18. NKolay İstanbul Yarı Maratonu’nda Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile deprem bölgesindeki çocukların eğitimlerine destek olmak için koştu.

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Maraton, 30 Nisan Pazar günü Tarihi Yarımada Parkuru’nda yapıldı. CK Enerji çalışanlarından oluşan “Gönüllerin Enerjisi Koşu Takımı” bu yıl 18’incisi düzenlenen İstanbul Yarı Maratonu’nda Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’yla (TEGV) deprem bölgesindeki çocukların eğitimi için koştu.

Yarı Maraton’a 24 kişilik ekiple katılan CK Enerji, koşucularının yürüttüğü bireysel kampanyalarla şu ana kadar 40’ın üzerinden çocuğun eğitimine katkı sağlamış oldu. İyilik Peşinde Koş platformu üzerinden 15 Mayıs’a kadar devam eden bağış kampanyaları ile desteğin artırılması hedefleniyor.

"YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ"

Deprem bölgesindeki çocukların eğitimleriyle ilgili toplumda bir farkındalık yaratmayı amaçladıklarını dile getiren CK Enerji Kurumsal İletişim Direktörü Burcu Cankurtaran, sözlerine şöyle devam etti:

“CK Enerji çalışanları olarak ülkemizin geleceğine katkı sunan, iyiliğe vesile olan sosyal sorumluluk projeleri içinde yer almayı kendimize görev olarak kabul ediyoruz. Ne yazık ki ülkemiz 6 Şubat’ta çok büyük bir deprem felaketi yaşadı. Enerji sektöründe hizmet veren grubumuz ilk günden itibaren bir yandan bölgenin yeniden ayağa kalkması için yürütülen çalışmaların içinde yer alırken diğer yandan da depremzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yanıt verebilmek için seferberlik ruhu ile hareket ediyor. Bu süreçte CK Enerji olarak oluşturduğumuz gönüllüler takımımızla deprem bölgesindeki çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak hedefiyle İstanbul Yarı Maratonu’nda olmaktan büyük onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız, birlikte iyileşeceğiz.”

21 KM’DE 8 BİN YILLIK TARİHE TANIKLIK EDİLİYOR

Maraton, 21 kilometre uzunluğundaki Tarihi Yarımada Parkuru’nda, 8 bin yıllık geçmişe uzanan bir tarihi dokuda gerçekleştirildi.  Başlangıç noktası Yenikapı Miting Alanı olan parkur, Kennedy Caddesi boyunca Kumkapı, Cankurtaran, Çatladıkapı, Sarayburnu, Sirkeci, Eminönü, Galata Köprüsü, Unkapanı, Cibali, Abdülezelpaşa Çaddesi, Ayvansaray’ın ardından yeniden Yenikapı’daki başlangıç noktasında son buldu.

Diğer Haberler

  1. Efes-2026 Tatbikatı'nda 'Meskun mahalde muharebe eğitimi'
  2. TBB Başkanı Sağkan: Avukatı itibarsızlaştıran ve hedef haline getiren söylemler son bulmalı
  3. Mabel Matiz hakkında ‘müstehcenlik’ davasında beraat kararı
  4. Belediye başkanını kıyafeti üzerinden hedef alan sanığa ikinci duruşmada tahliye
  5. Kübra'dan geriye son doğum gününü kutladığı mutlu anlar kaldı
  6. Aleyna Çakır'ı intihara sürüklediği suçlamasıyla yargılanan sanık için savcı 15 yıl hapis istedi
  7. Eşini nakil sırasında böbrek yetmezliğinden kaybeden anne, oğluna böbreğini verdi
  8. Kuşadası'nda otomobil ile minibüs çarpıştı: 12 yaralı
  9. Muhittin Böcek: Müştekiler korkularından hakkımda isnatta bulunmuşlardır
  10. Hiranur'un cinayet sanığına müebbet hapis, 2 arkadaşına tahliye

© Copyright 2026

DHA