Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Çocuklar Bebek Parkı'nda güneşli havanın tadını çıkardı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, 11.00-15.00 saatlerinde getirilen serbestlik ile ikinci defa sokağa çıkıp güneşli havanın tadını çıkardılar.

ABONE OL
İdris TİFTİKCİ / İSTANBUL (DHA)

Türkiye'de koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla 4 Nisan'dan beri 20 yaş altındaki çocukların sokağa çıkması kısıtlanırken, atılan normalleşme adımları sonrası 20 yaş altı sokağa kısıtlaması hakkında da değişiklikler yapıldı. Bu kapsamda bugün ikinci defa 11.00-15.00 saatleri arasında getirilen serbestlik ile sokağa çıkmayan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, sokağa çıkıp güneşli havanın tadını çıkardı. Anne ve babaları ile birlikte sokağa çıkan 0-14 yaş aralığındaki çocuklar, Bebek Parkı'nda eğlenmenin tadını çıkardı.

Bebek Parkı'na çocukları ile birlikte gelen Ali Nasuh Mahruki "Bugün çarşı iznimiz var bizler de fırsattan istifade parka geldik. Çocuklarla birlikte parkta oyalandık, ağaçlara tırmandık. Çocuklara doğayı gösterdik sevdirdik, açık havanın ve güneşin enerjisinden faydalanıyoruz" diye konuştu.

Diğer Haberler

  1. Sürücüsü rahatsızlanan otomobil, park halindeki 3 araca çarptı: 1 yaralı
  2. Kırklareli'de 6 kişinin öldüğü sel felaketiyle ilgili davada 5 kamu görevlisine yurt dışı çıkış yasağı
  3. Kayseri’de kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
  4. Fren yerine gaz pedalına bastı, ziyarete gittiği arkadaşının iş yerine otomobille girdi
  5. Hatay'da döviz bürosuna silahlı saldırı
  6. 150 bin liralık borç kavgası cinayetle bitti
  7. Çatışma ortasında kalan Rümeysa'nın ölümüne ilişkin davada 1 tahliye
  8. Samsun’da iki TIR çarpıştı: 2 yaralı
  9. Tokat'ta sağanak ve dolu yağışı: Ev ve iş yerlerini su bastı
  10. Ankara'da dolu ekili alanları vurdu

© Copyright 2026

DHA