Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cübbeli Ahmet ifade verdi

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet  Mahmut Ünlü, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından açılan dava kapsamında Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi.

ABONE OL
Cengiz ÇOBAN-İsa ALMAÇAYIR/İSTANBUL,(DHA) -

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Beykoz Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi. İfade verdikten sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Ünlü, "Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, seçimden önce bir konuşma yapmıştı. Bu konuşmasında, 'Anadolu gemisi şu anda İzmir’e geldi, 15’inde gemi gidecek. İHA ve SİHA’lar artık konuşulmayacak. Seçime mi gidiyoruz savaşa mı gidiyoruz belli değil' gibi ifadeler kullanmıştı.

Bunun üzerine ben de yapmış olduğum bir konuşmada bunu tenkit mahiyetinde çok şaşırdığımı belirttim" dedi. Ünlü, "Bunu hakaret addederek dava açacağım demişti. Tebliğ geldi o tebliğ üzerine ifademizi verdik. Orada maksadımız Mansur Beye hakaret değil. Bu kelimelerle diğer kelimeler yan yana getirilince sanki Mansur Bey'e hakaret gibi anlaşılıyor" dedi.


Diğer Haberler

  1. Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi
  2. Boşandığı eşini boğazını keserek öldüren sanık: Kendimi kaybettim
  3. Barınakta çöp poşetlerindeki ölü köpekler için soruşturma
  4. Samsun’da fuhuş operasyonu: 3 tutuklama
  5. Arnavutköy'de park halinde yokuş aşağı kayan otomobil berber dükkanına daldı
  6. Sokak ortasındaki cinayetin sanığı 2 kardeşe 27 yıl 6’şar ay hapis cezası
  7. MSB: 7'nci T-70 Genel Maksat Helikopteri envantere katıldı
  8. Sarıkamış'ta şehit askerler anısına yapılacak heykeller için kar toplanıyor
  9. Ağabeyini bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı
  10. Trabzon'da 8 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgaya ilişkin 10 tutuklama

© Copyright 2025

DHA