Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Cuma namazı sonrası husumetlilerine ateş açtılar: 2 ölü, 8 yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 3 kişi, cuma namazını kılıp camiden çıkan husumetlilerine otomobilden ateş açtı. Saldırıda 2 kişi öldü, 2’ü ağır, 8 kişi yaralandı.

ABONE OL
Mehmet Emin COŞKUNDERE/ÇARŞAMBA (Samsun), (DHA)-

Olay, Çarşamba ilçesi Melik Mahallesi Melik Camisi’nde cuma namazı sonrasında meydana geldi. Otomobille cami önüne gelen M.B., C.B. ve M.B. aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı nedeniyle husumet olan Hasan Gül, Yusuf Gül, Burakhan Gül ve Basri Gül'e tabancalarla ateş açtı.

Saldırıda, mermilerin isabet ettiği Hasan Gül, Yusuf Gül, Burakhan Gül, Basri Gül, Furkan Aydın, Fatih Sevinç, Nursat Gül, Bahaettin Urhan, Eyüp Sözen ve İshak Sözen yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan Hasan Gül, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Durumu ağır olan 3 yaralıdan Burakhan Gül’ün tedavisi bu hastanede devam ederken, Yusuf Gül ve Furkan Aydın ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ve Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, olayın ardından kaçan 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ÖLÜ SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, cuma namazı sonrası yaşanan silahlı saldırıda ağır yaralanan Yusuf Gül de kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Diğer Haberler

  1. Kayıp bipolar hastası Enes’i arama çalışmalarında 11’inci gün
  2. Bakan Kurum: 'Asrın İnşası'nın emekçileriyle gurur duyuyoruz
  3. Küçükçekmece'deki metrobüs kazası sonrası tutuklanan şoför tahliye edildi
  4. Kızılay deprem bölgesi desteklerini şubeler eliyle sürdürecek
  5. Çanakkale Boğazı, sis nedeniyle çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı
  6. Ardahan'da etkili olan tipi Çıldır-Aktaş Sınır Kapısı yolunda ulaşımı aksattı
  7. İstanbul'daki okullarda 6 Şubat depremlerinin 3'üncü yılında bir dakikalık saygı duruşu
  8. Adana'da kayıp Alzheimer hastası aranıyor
  9. 5 kardeşin öldüğü yangında, 'anneye ceza verilmemesi' istinafta onandı
  10. Dilek İmamoğlu'nun kardeşi Ali Kaya’nın da aralarında bulunduğu 19 kişi adliyeye sevk edildi

© Copyright 2026

DHA