Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Daha önce 5'er kez girdikleri ehliyet sınavında, kopya düzeneği ile yakalandılar

Osmaniye'de, daha önce 5’er kez girdikleri ancak kazamadıkları motorlu taşıtlar sınavında ses ve görüntülü düzenekle kopya çekmeye çalışan U.S. (27) ile A.K. (43) yakalandı.

ABONE OL
İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA)

Adnan Menderes Mahallesi'ndeki E-Sınav Merkezi'nde yapılan Motorlu Taşıtlar Sınavı'nda 2 kişinin şüpheli hareketlerde bulunduğunu fark eden görevliler, polise ihbarda bulundu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, U.S. ve A.K.'nin üzerinde arama yaptı. Arama özel olarak dikilmiş kıyafetlerinin içerisinden, 2 cep telefonu, kulaklık, kameralı elektronik düzenek ele geçirildi. Ses ve görüntülü düzeneği ile kopya çekmeye teşebbüs eden ve daha önce 5'er kez girdikleri sınavda başarısız oldukları belirtilen U.S. ve A.K. ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Şüphelilerin üzerine özel olarak yerleştirdiği düzenekte yer alan cep telefonu kamerasıyla görüntülü olarak bağlantı kurduğu kişilere sınav kağıdını gösterdiği, diğer kişilerin de soruları okuyup, cevaplarını kulaklıkla bildirdiği anlaşıldı.

Diğer Haberler

  1. Otomobil tünel girişindeki duvara çarptı; 1 ölü
  2. Milli Savunma Bakan Yardımcısı Ayhan: Çelik Kubbe’nin dünyada eşi benzeri yoktur
  3. Kedinin yüzüne sprey sıkan market çalışanı gözaltına alındı
  4. Mardin'de seyir halindeki cip yandı
  5. Küçükçekmece'de kahvehanenin önünde silahlı saldırı: 3 yaralı
  6. Tokat'ta su basan evlerinde mahsur kalanları AFAD botla kurtardı
  7. Hamzabeyli Sınır Kapısı'nda askeri araç duvara çarptı; 2 asker yaralı
  8. Kaval Deresi taştı, köy yolu ulaşıma kapandı
  9. Nurselen'in cinayet zanlısına haksız tahrik indirimi talebi
  10. Karşıyaka Belediyesi'nde memur eylemleri akşam nöbeti ile devam ediyor

© Copyright 2026

DHA