Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dairede cesetleri bulunmuştu; erkek arkadaşı bir gün önce Fatma Nur’u ziyarete gelmiş

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir binanın 4'üncü katındaki dairede silahla vurulmuş halde bulunan Fatma Nur Bezen (24) ile Muhammet Uzun'un (31) cenazeleri memleketlerine gönderildi. Uzun’un bir gün önce kız arkadaşı olduğu belirtilen Bezen’i ziyaret etmek için ilçeye geldiği belirtildi.

ABONE OL
Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari), (DHA)-

Yüksekova ilçesi İpekyolu Caddesi’ndeki binada, görevli, dün sabah saatlerinde koridorları temizlerken 4'üncü kattaki dairenin kapısının açık olduğunu fark etti. İçeri seslenen kapıcı, cevap alamayınca girdiği dairede 2 kişinin cansız bedeniyle karşılaştı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin incelemesinde, silahla vurulan 2 kişinin Konya nüfusuna kayıtlı Fatma Nur Bezen ile Ankara nüfusuna kayıtlı Muhammet Uzun olduğu belirlendi. Cenazeler Yüksekova Devlet Hastanesi'ne, buradan da otopsi için Hakkari Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Otopsilerinin ardından Bezen'in cenazesi Konya'ya, Uzun'un cenazesi ise Ankara'ya gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, 5 katlı binada yaşayanların ifadesine başvurdu. Bu arada Ankara nüfusuna kayıtlı Muhammet Uzun'un 1 gün önce kız arkadaşı olduğu belirtilen Fatma Nur Bezen'i ziyaret etmek için ilçeye geldiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




Diğer Haberler

  1. Yangında büyükbaş hayvanları köylüler kurtardı
  2. Konya'da komşu kavgası: 2 yaralı
  3. Yahşihan Belediyesi’ne yolsuzluk operasyonunda 35 şüpheli adliyede
  4. Ankara'da iş yerinde ‘devir teslim’ kavgası; 1 ölü, 1 yaralı
  5. Sermaye piyasası soruşturması: Firmalara uygulanan mal varlığı tedbirleri kaldırıldı
  6. MKE Gazi Fişek Fabrikası'nda iş kazası; 1 ölü, 3 yaralı
  7. Dağlardan saatlerce yürüyerek toplanan mantarlar, pazarda kilosu 250 TL’ye satılıyor
  8. Bilecik’te iki katlı evde yangın; baba ve kızı öldü
  9. Bolu’da orman yangını
  10. Tuncel Kurtiz, ölümünün 13'üncü yıl dönümünde mezarı başında anıldı

© Copyright 2026

DHA