Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dalgıçlar, denizden yarım saatte bir kamyonet çöp çıkardı

Balıkesir'in Erdek ilçesinde su altı temizlik farkındalığı oluşturmak için 8'inci Geleneksel Su Altı Temizliği etkinliği yapıldı. Denizde, yaklaşık olarak yarım saat su altında temizlik yapan dalgıçlar, bir kamyonet dolusu çöp çıkardı.

ABONE OL
Basri Tuncay ERTAN/ERDEK (Balıkesir), (DHA)

Erdek ilçesinde belediye ile sivil toplum kuruluşları tarafından su altı temizlik farkındalığı oluşturmak için düzenlenen Geleneksel Su Altı Temizliği etkinliğinin 8’incisi yapıldı. Etkinlikte balıkadam kıyafetleri giyen dalgıçların yarım saatlik dalışında, 200 metrekarelik alanda temizlik yapıldı.

Şişe, pet, lastik, kap, kacak gibi atıkları gün yüzüne çıkaran dalgıçlar, buldukları eşyalara karşı şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir kamyonet dolusu çöp çıkarılan etkinlikte, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık katılım sağlayanlara teşekkür etti.

Diğer Haberler

  1. Muğla’da otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
  2. UltrAslan tribün lideri 'Sebahattin' Şirin hakkında adli kontrol talebi
  3. UltrAslan tribün lideri 'Sebahattin' Şirin'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
  4. Samsun’da bir depoda yangın
  5. Anadolu Medya Ödülleri’nde Demirören Medya’ya 3 ödül
  6. Otomobilinin yanında ölü bulundu
  7. Beykoz’da parkta tartıştığı kişiyi öldürdü: Bankta bulduğum bıçağı savurdum
  8. Termal’in doğal ve kültürel mirası UNESCO yolunda
  9. COP31 Danışma Kurulu, Bakan Kurum Başkanlığında toplandı
  10. Çorum FK futbolcusu Atakan Akkaynak, eşi ve bebeği ile trafik kazası geçirdi

© Copyright 2026

DHA