Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Davalık olduğu kişiler tarafından adliye önünde 7 bin dolar değerindeki bilekliği çalındı 

İstanbul'da kendisini 37 milyon lira dolandırdıklarını iddia ederek şikayetçi olan Sefa Ö., duruşma çıkışı sanıkların saldırısına uğradı. Şeref Y.'nin saldırısına uğrayan Sefa Ö.'nün kavga sırasında yere düşen 7 bin dolar değerindeki bilekliği diğer sanık Muhammet Ö. tarafından çalındı. O anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. 

ABONE OL
Derya EVREN KORKMAZ/İSTANBUL, (DHA)-

 

Olay, 26 Ekim'de Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı Ek Hizmet Binası önünde meydana geldi. Arsa ve araç alım-satımı yapan Sefa Ö., ticaret yaptığı Muhammet Ö. ile Şeref Y. tarafından 37,5 milyon lira dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Sefa Ö.'nün iddiası üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatıldı ve Muhammet Ö. ile Şeref Y., yargılanmaya başlandı. Taraflar 26 Ekim'de görülecek dava için adliyeye gitti. Duruşmayı bekleyen taraflardan Şeref Y., Sefa Ö.'ye saldırdı. İkili arasında çıkan kavga sırasında Sefa Ö.'nün kolundaki yaklaşık 7 bin dolar değerindeki bilekliği yere düştü. Bilekliğin düştüğünü fark eden diğer sanık Muhammet Ö, bilekliği düştüğü yerden kaldırarak cebine koydu.

 

O ANLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bilekliğinin düştüğünü fark eden ancak aradığı yerde bulamayan Sefa Ö., güvenlik kameralarını izledi. Görüntülerde bilekliğin Muhammet Ö. tarafından alındığını gören Sefa Ö., adliyedeki güvenlik görevlilerine giderek durumu bildirdi. Sefa Ö.'nün şikayeti üzerine güvenlik görevlileri şüpheli Muhammet Ö.'ye giderek görüntülerde bilekliğin kendisinin aldığının belli olduğunu, bilekliği geri vermesi gerektiğini söyledi. Muhammet Ö., cebinden bilekliği çıkararak güvenlik görevlilerine teslim etti.

Sefa Y.'nin darp edildiği anlar ile Muhammet Ö.'nün bilekliği aldığı anlar güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Görüntülerde önce tarafları ayırmaya çalışan Muhammet Ö.'nün daha sonra yerden bilekliği alıp cebine attığı, duruşma salonu önünde beklerken gelen güvenliklere ise bilekliği teslim etmesi de görüldü.




Diğer Haberler

  1. Uluslararası askeri heyetten Deniz Unsur Komutanlığı'na ziyaret
  2. MİT Başkanı Kalın: Biz dostun ve düşmanın kim olduğunu bilerek hareket ediyoruz
  3. Denizli'de kuvvetli rüzgar; ağaçlar devrildi, çatılar uçtu
  4. Mersin’de trafik kazasında yaralanan polis memuru şehit oldu
  5. Göç yolundaki pelikan sürüsü, Boğazköy Barajı'nda görüntülendi
  6. Savunma Sanayii Başkanı Görgün: Türkiye, bölgesel ve küresel barışı en öncelikli sıraya koymaktadır
  7. Banka hesabını kiraladığı kişilere ulaşamayınca arkadaşlarını kaçırıp darbettirdi
  8. 8 ilde 'dolandırıcılık' operasyonları: 50 tutuklama
  9. Boşanma aşamasındaki eşini bıçaklayıp, intihar girişiminde bulundu
  10. Köpekten kaçarken kamyonun çarpmasıyla hayatını kaybeden Mahra mezarı başında anıldı

© Copyright 2026

DHA