Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dedektörle altın aradıkları evdeki kasadan 200 bin liralık ziynet eşyası çaldılar

Adana'da, pencerenin demirlerini kırdıkları eve giren Niyazi T. (44) ile arkadaşı Şeyhmuz T. (33), metal detektörüyle arama yapıp, Ahmet B.'ye ait çelik kasadaki 200 bin lira değerinde ziynet eşyasını çaldı.

ABONE OL
Anıl ATAR- Yaşar SERİNTÜRK/ ADANA, (DHA)

Olay, 8 Ocak gecesi, Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’ndeki 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Sabah evine giden Ahmet B., pencere demirlerinin kırıldığını fark etti. İçinde 200 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan kasanın kapağının açık olduğunu da gören Ahmet B., polise şikayette bulundu. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, şüphelilerin Niyazi T. ile arkadaşı Şeyhmuz T. olduğunu belirledi. Adresleri tespit edilen Niyazi T. ve Şeyhmuz T., evlerine yapılan eş zamanlı baskınla yakalandı. Şüphelilerin evlerinde hırsızlıkta kullandıkları 2 çift eldiven, murç, balyoz ile metal dedektörü ele geçirildi. Şüphelilerin, metal detektörüyle evde altın aradıkları, murç ve balyozla da kasanın kapağını kırarak açtıkları saptandı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Gözaltına alınıp, emniyete götürülen 2 şüpheli, suçlamaları kabul etmedi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Niyazi T., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, Şeyhmuz T. de ev hapsine çarptırıldı. Şüphelilerin çaldığı ziynet eşyalara ise rastlanılmadı.

Diğer Haberler

  1. 'Türkiye turizmde ateş hattının ortasında güvenli bir liman alarak parlıyor'
  2. Bolu Belediyesi'ne yönelik soruşturmada vakıf yöneticisinin ev hapsi kaldırıldı
  3. Roketsan Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit: Sürpriz etkisi yaratacak ürünlerimiz var
  4. Türkiye, Uzay Kongresi sürecinde iki ayrı rekora imza attı
  5. 16 yaşındaki Mustafa, akranı tarafından bıçaklanarak öldürüldü
  6. AYM Başkan Vekilliğine İrfan Fidan seçildi
  7. MSB: Malatya'da Patriot sistemi konuşlandırılıyor
  8. 24 ilde 'siber suç' operasyonu; 162 tutuklama
  9. Manavgat Belediyesi’ne yönelik soruşturmada 36 yeni gözaltı
  10. Taksi şoförü, ücret tartışmasında öldürüldü

© Copyright 2026

DHA