Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dedektörle altın aradıkları evdeki kasadan 200 bin liralık ziynet eşyası çaldılar

Adana'da, pencerenin demirlerini kırdıkları eve giren Niyazi T. (44) ile arkadaşı Şeyhmuz T. (33), metal detektörüyle arama yapıp, Ahmet B.'ye ait çelik kasadaki 200 bin lira değerinde ziynet eşyasını çaldı.

ABONE OL
Anıl ATAR- Yaşar SERİNTÜRK/ ADANA, (DHA)

Olay, 8 Ocak gecesi, Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi’ndeki 2 katlı müstakil evde meydana geldi. Sabah evine giden Ahmet B., pencere demirlerinin kırıldığını fark etti. İçinde 200 bin lira değerinde ziynet eşyası bulunan kasanın kapağının açık olduğunu da gören Ahmet B., polise şikayette bulundu. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyip, şüphelilerin Niyazi T. ile arkadaşı Şeyhmuz T. olduğunu belirledi. Adresleri tespit edilen Niyazi T. ve Şeyhmuz T., evlerine yapılan eş zamanlı baskınla yakalandı. Şüphelilerin evlerinde hırsızlıkta kullandıkları 2 çift eldiven, murç, balyoz ile metal dedektörü ele geçirildi. Şüphelilerin, metal detektörüyle evde altın aradıkları, murç ve balyozla da kasanın kapağını kırarak açtıkları saptandı.

SUÇLAMALARI REDDETTİLER

Gözaltına alınıp, emniyete götürülen 2 şüpheli, suçlamaları kabul etmedi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Niyazi T., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanırken, Şeyhmuz T. de ev hapsine çarptırıldı. Şüphelilerin çaldığı ziynet eşyalara ise rastlanılmadı.

Diğer Haberler

  1. İzmir’de izinsiz yürüyüşe polis müdahalesi: 6 gözaltı
  2. Balıkesir'de 5.1 büyüklüğünde deprem
  3. Kreşte çocuğa şiddet soruşturması; 1 şüpheli tutuklandı
  4. Manisa’da silahlı kuyumcu soygunu: 2 şüpheli yakalandı
  5. Kağıthane'de 4 katlı binanın çatısı alev alev yandı
  6. Malatya'da 116 yerleşim yeri ulaşıma açıldı
  7. Kayseri’de fuhuş operasyonu: 6 tutuklama
  8. Kütahya’da evinde çıkan yangında hayatını kaybetti
  9. Van'da yasa dışı bahis operasyonu: 15 tutuklama
  10. Avcılar'da dron destekli trafik denetimi

© Copyright 2026

DHA