Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Denizde boğulan denizcilik fakültesi öğrencisi toprağa verildi

Mersin'de staj yaptığı gemiden serinlemek için girdiği denizde boğulan denizcilik fakültesi öğrencisi Berkan Aslan (23), toprağa verildi.

ABONE OL
Mehmet OKUR/SİLİFKE (Mersin), (DHA)

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü 4'üncü sınıf öğrencisi Berkan Aslan, 9 Ağustos’ta Mersin açıklarında staj yaptığı gemi demirliyken serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra Aslan'ın kaybolduğunu fark eden gemi çalışanları, durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ile Kıyı Emniyeti ekipleri sevk edildi. Arama çalışması başlatan ekipler, bir süre sonra Berkan Aslan'ın cansız bedenine ulaştı.

Berkan Aslan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alınarak Silifke ilçesine bağlı İmamlı Mahallesi’nde toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Belediye Başkanı Akgün’ü hedef alan paylaşımı nedeniyle yargılanan sanıktan, ‘hesabım çalındı’ savunması
  2. Ankara’da Kahramanmaraş’taki okul saldırısında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı
  3. Bakan Yardımcısı Alpaslan: Turizm gelirinde 65 milyar dolar seviyesine geldik
  4. Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem
  5. EGM: Halkı kin ve düşmanlığa sürükleyen 411 şüpheli yakalandı
  6. İstanbul Havalimanı'nda şehit polisler için mevlit okutuldu
  7. Pendik'te 15 yaşındaki Işıl'ın öldüğü kazada duruşma 11 Eylül'e ertelendi
  8. Hatay'da sahilde denizanası yoğunluğu
  9. Akdeniz Bölgesi ve Ankara çevreleri için sağanak uyarısı
  10. Eşme Belediyesi'ne 'irtikap' soruşturması: Başkan ve eşi dahil 5 gözaltı

© Copyright 2026

DHA