Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Denizde kaybolduktan 13 gün sonra KKTC'de cesedi bulunan Hataylı balıkçı toprağa verildi

Hatay'ın Samandağ ilçesinde teknesiyle açıldığı denizde kaybolduktan 13 gün sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) kıyılarında cesedi bulunan balıkçı Refik Sahiloğulları (57) toprağa verildi.

ABONE OL
Alican GÜMÜŞ/SAMANDAĞ (Hatay), (DHA)-

İlçedeki Çevlik Sahili’nden 2 Aralık’ta sabah saatlerinde Refik Sahiloğulları, balıkçı teknesiyle denize açıldı. Sahiloğulları’ndan bir daha haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarında, teknesi aynı gün akşam saatlerinde başka bir balıkçı tarafından boş halde bulundu.

Durumun bildirilmesi üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı botlar, dalış timleri ve kıyı ekipleri bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı. Refik Sahiloğulları’nın 13 gün sonra KKTC'deki Girne’ye bağlı Karşıyaka ilçesinde bulunan Şirinyalı mevkisinde denizde kayalıklar üzerinde cansız bedeni bulundu.

Refik Sahiloğulları’nın cenazesi, işlemlerin ardından Samandağ ilçesine getirilerek Ciğdede Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Diğer Haberler

  1. Irmaktaki adacıkta mahsur kaldı, kendisini kurtaran ekiplerden özür diledi
  2. Ceyhan Nehri'nde kaybolan 2 çocuk için arama çalışmaları 2'nci günde
  3. Evinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilen şüpheli: Bana ait değil, kimsenin günahını alamam
  4. 'Alihan Kuriş' suç örgütüne yönelik operasyon: 30 gözaltı
  5. Ankara’da ‘change’ operasyonu: 3 gözaltı
  6. Göl kenarındaki etkinlikle Perseid meteor yağmurunu izlediler
  7. Bağcılar'da kontrolden çıkan motosiklet devrildi: 2 yaralı
  8. Manisa'da 'FETÖ' soruşturması yalanıyla çift dolandırıldı: 1 tutuklama
  9. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası'nın 100'üncü yılında iş dünyasına katkı sağlayanlara ödül
  10. Otomobilin çarptığı 7 yaşındaki Azra, hayatını kaybetti

© Copyright 2026

DHA