Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Denize düşen genç kız doğum gününden bir gün önce öldü

İzmir'in Konak ilçesinde, yarın 18'inci yaş günü olan İrem Coşkun, Alsancak'ta denize düştü. Bir süre suda çırpınan genç kız, yılbaşı nedeniyle görevli deniz polisi tarafından sudan çıkarılarak kaldırıldığı hastanede bir gün sonra yaşamını yitirdi.

ABONE OL
Halil İbrahim KARABIYIK/İZMİR, (DHA)

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Alsancak Vapur İskelesi yakınında meydana geldi. Deniz kenarında duran İrem Coşkun, iddiaya göre dengesini kaybederek denize düştü. Yüzme bilmeyen Coşkun, kıyıya çıkmak için bir süre suda mücadele etti. Çevredekiler durumu, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Coşkun, yılbaşı kutlamaları kapsamında denizde güvenliği sağlamak üzere görevlendirilen polis ekiplerince kurtarıldı. Sudan çıkartılan Coşkun'un solunumunun durduğunu fark eden polis, suni teneffüs ve kalp masajı yaparak müdahalede bulundu. Yapılan müdahale sonucu, hayata dönen Coşkun, sağlık ekipleri tarafından Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan tedavinin ardından Coşkun, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Hastanede tedavisi süren Coşkun'un bugün akşam saatlerinde yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Coşkun'un cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Coşkun'un yarın 18'inci yaş günü olduğu öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. 'Alihan Kuriş suç örgütü'ne yönelik operasyon; 19 tutuklama
  2. SPK’dan 48 kişi hakkında suç duyurusu kararı
  3. Tunceli’de otomobilin çarptığı yaya öldü
  4. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 87'ye ulaştı
  5. Yönetmen Ezel Akay ve tutuklu kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
  6. Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 71 şüpheli gözaltında
  7. Gözde’nin katil zanlısına ağırlaştırılmış müebbet
  8. İstanbul’da televizyonun toplumsal hayattaki yeri ve etkisi konuşuldu
  9. Trafoya giren zihinsel engelli akıma kapılarak öldü
  10. Nobel ödüllü Aziz Sancar, Diyarbakır’da öğrencilerle buluştu

© Copyright 2026

DHA