Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Denizli'de borç-alacak tartışması silahlı kavgaya dönüştü: 2 yaralı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, iddiaya göre borç-alacak  meselesi yüzünden evde çıkan tartışma, sokağa taşarak silahlı kavgaya dönüştü. Pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı olayda, M.Y. ile S.K. yaralanırken, İ.K. ise gözaltına alındı.

ABONE OL
Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)

Olay, saat 20.30 sıralarında Çakmak Mahallesi 134 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre M.Y., borçlu olduğu İ.K.'nın yaşadığı eve gitti. İkili arasında borç-alacak meselesi yüzünden tartışma çıktı. Bu sırada evde bulunan İ.K.'nın kardeşi S.K., araya girerek kavgayı yatıştırmak istese de başarılı olamadı. Sokağa taşarak silahlı kavgaya dönüşen olayda, İ.K., pompalı tüfekle ateş açarken, M.Y. ise yanındaki tabancayla karşılık verdi. Olayda M.Y. karnından, kavgayı ayırmak isteyen S.K. ise bacağından yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı M.Y. ile S.K. sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis, İ.K.'yı gözaltına alındı. İ.K.'nın yakınları da ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kavgada kullanılan pompalı tüfek ise olay yerinin yaklaşık 20 metre ilerisindeki boş arazide bulundu. Soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Edirne’de iki otomobil çarpıştı; 1 yaralı
  2. Balkonda uçamaz halde bulunan kerkenez kuşu, bakıma alındı
  3. Balıkesir’deki zeytinlik yangını kontrol altında
  4. Ay Yıldız Müşterek Karargahında, NATO Zirvesi’ne katılan savunma bakanlarına resepsiyon
  5. Servis araçları işletmecisine silahlı saldırının şüphelisi tutuklandı
  6. Bakırköy'de ağaçlara çarpan otomobil yan yattı; sürücü yaralandı
  7. Eşini 50 bıçak darbesiyle yaralayan tutuklu doktor: Tahliyemi istiyorum
  8. Malatya'da 3 firari FETÖ hükümlüsü yakalandı
  9. Rüzgarla açığa sürüklenen bottaki 2 çocuğu cankurtaranlar kurtardı
  10. 17 yaşındaki Hasret’i öldürüp su kuyusuna atan sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

© Copyright 2026

DHA