Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Depremde ailelerini kaybetmişlerdi, tanışıp evlendiler

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde ailelerini kaybeden öğretmenler Mehmet Aydın (46) ile Ayşe Örsdemir (42) evlendi.

ABONE OL
Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)-

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihli depremlerin etkilediği Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde okul müdürü olarak gören yapan Mehmet Aydın depremde eşi ve 2 çocuğunu kaybetti, kendisi de enkaz altından 72 saat sonra kurtarıldı. Beden Eğitimi öğretmeni Ayşe Örsdemir de depreme Osmaniye'de yakalandı. Örsdemir de eşi ile 2 çocuğunu yitirdi. Aydın ile Örsdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 2024 yılında öğretmenler günü kapsamında 11 ilden 11 depremzede öğretmeni davet ettiği törende tanıştı. Tanışıp konuştuktan sonra ortak acılarını olduğunu fark eden çift, 4 ay sonra evlenme kararı aldı.

İslahiye Pınarbaşı İlköğretim Okulu çok amaçlı salonunda düzenlenen nikah törenine, İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, öğretmenler ve aileleri katıldı. Nikah şahitliğini İslahiye Kaymakamı Mehmet Soylu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin’in yaptığı tören sonrası çiftler pasta keserek fotoğraf çektirdi.

Diğer Haberler

  1. Bakan Kurum COP31 gönüllüleriyle buluştu: 154 ülkeden 45 bin başvuru
  2. Burhanettin Duran: Yönümüzü algoritmalara teslim etmek yerine, algoritmalara insani ve etik bir yön vermeliyiz
  3. COP31'de sıfır atık seferberliği: Müze, restoran ve 1 milyon kadına ulaşma hedefi
  4. Fenerbahçe otobüsüne saldırıya ilişkin hazırlanan iddianamenin detayları ortaya çıktı
  5. Araştırma: Komşuluk kültürünün zayıflayacağını düşünenlerin oranı yüzde 89,2
  6. Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikameti Dörtdivan- Yeniçağa kesimi, 5 gün trafiğe kapatılacak
  7. Diyarbakır'da ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Suzan, 18 gün sonra bulundu
  8. Bilal Erdoğan Suriyeli Doktorlar Derneği'nin Kuruluş Kongresi'ne katıldı
  9. Tek yumrukla ölen Soner’in davasında tahliye edilen 2 sanık, itiraz üzerine yeniden tutuklandı
  10. İtfaiye eri tartıştığı komşusu tarafından öldürüldü

© Copyright 2026

DHA