Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dereye düşen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı: 2 yaralı

Batman'ın Sason ilçesinde kontrolden çıkarak dereye düşen ve 600 metre sürüklenen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı. Kazada 2 kişi yaralandı.

ABONE OL
Bayram AYHAN- Sayım ÖZMEN/SASON (Batman), (DHA)-

Olay, akşam saatlerinde Sason ilçesi Çay Köprüsü mevkisinde meydana geldi. Sevgi A.A. idaresindeki 34 DET 538 plakalı hafif ticari araç, kontrolden çıkarak Han Deresi'ne düştü. Araç, suda yaklaşık 600 metre sürüklendikten sonra bir noktada durdu.

Kazada sürücü ile eşi Suat A. yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralıların içinde olduğu araç, olay yerine getirilen kepçe ile sudan çıkarıldı.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Sason Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.


Diğer Haberler

  1. Ticaret Bakanlığı'ndan yılbaşı alışverişleri uyarısı
  2. Bitlis'te kar yağışı
  3. Sevgilisinin eski erkek arkadaşını öldürdü, balkondan atlayıp kaçmak isterken yakalandı
  4. Komşusunu vuran şüpheli: Beni dövmüştü, sokakta görünce ateş ettim
  5. Diyarbakır'da öldürülen İlayda'nın katili, 5 ay sonra Şırnak'ta yakalandı
  6. Dolmabahçe-Bomonti tünelinde kaza; araca çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı
  7. İzmir'de yeni yıl öncesinde 4 bin 130 litre kaçak etil alkol ele geçirildi
  8. AJet İstanbul Prag seferlerine başladı
  9. Ankara'da fuhuş operasyonu: 60 tutuklama
  10. Bursa'da silahlı kavga: 1'i ağır 2 kişi yaralandı

© Copyright 2025

DHA