Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Devrilen yolcu otobüsünde yaralanan 15 kişi taburcu oldu

Konya'nın Ereğli ilçesinde şarampole devrilen yolcu otobüsünde yaralanan 15 kişi, tedavilerinin ardından taburcu oldu. Sürücü Ahmet Yavuz İlme'nin kazaya neden olduğunu öne sürdüğü traktöre ise yapılan ilk araştırmalarda ulaşılamadı.

ABONE OL
Atilla ATMACA/EREĞLİ (Konya), (DHA)-

Kaza, dün saat 06.00 sıralarında Adana- Konya kara yolu Ereğli ilçesi yakının da meydana geldi. Şanlıurfa'dan Bursa'ya giden 63 AAF 413 plakalı yolcu otobüsünün şoförü Ahmet Yavuz İlme, iddiaya göre önündeki traktörün sağa sola kayan römorklarına çarpmamak için direksiyon kırdı. Bu sırada kontrolden çıkan otobüs, şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. 46 yolcu bulunan otobüste sürücü Ahmet Yavuz İlme ve yedek şoförün de bulunduğu 15 kişi yaralandı. Yaralılar, çağırılan ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Otobüs şoförü Ahmet Yavuz İlme'nin ifadesi sonrası bölgede yapılan araştırmada kazaya neden olduğu öne sürülen traktöre ulaşılamadı. Traktör ve sürücüsünün belirlenmesi için çalışmalar sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Ehliyetsiz sürücü ile alkollü sürücü kaza yaptı; 117 bin lira ceza
  2. KGM, 'Ankara Çevre Yolu'nun ücretli hale getirileceği' iddialarının asılsız olduğunu duyurdu
  3. Manavgat Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 5 yeni tutuklama
  4. DMM'den 'Elazığ'da bir vatandaşın evinin tebligat yapılmadan yıkılmak istendiği' iddialarına yalanlama
  5. Anayasa Mahkemesi Başkanı Kadir Özkaya, lösemi tedavisi gören çocukları misafir etti
  6. Kayıp gencin arandığı ırmakta bir başka ceset bulundu
  7. Sarıyer'de suç örgütü üyesi tarafından silahlı saldırıya uğradı; 6 şüpheli yakalandı
  8. Tokat'ta toprak kayması ve kaya düşmesi nedeniyle 15 daire tahliye edildi
  9. Üsküdar'da 18 yıl önceki cinayet 'kan örneği' ile çözüldü
  10. Ankara'da sağanak etkili oldu

© Copyright 2026

DHA