Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Kahramanmaraş’ta Berat kandili programına katıldı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş’ta kurulan çadır mescitte, ‘Berat Kandili Programı’na katılıp, cemaat ile birlikte depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için dua etti.

ABONE OL
Olcay DÜZGÜN- Furkan KAVUKLU/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)-

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş’ta Milli İrade Meydanı'nda kurulan çadır mescitte, ‘Berat Kandili Programı’ düzenlendi. Programa, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal ve vatandaşlar katıldı.

Akşam namazının kılınmasıyla başlayan programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, "Deprem nedeniyle vefat eden kardeşlerimizin ruhlarının şad olması için şimdi dua edeceğiz. Öyle gönülden, öyle yürekten amin diyelim ki rabbimiz duamızı kabul eylesin inşallah" dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın cemaate yatsı namazını kıldırmasıyla, ‘Berat Kandili Programı’ sona erdi.

Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  7. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  8. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  9. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı
  10. Torbalı'daki patlamada gerekçeli karar: Sanıkların 3'ü de asli kusurlu

© Copyright 2025

DHA