Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Başak Cengiz'in ailesine ziyaret

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İstanbul'da Can Göktuğ Boz (27) tarafından samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz'in (28) Ankara'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, eşi Seher Erbaş ile birlikte Başak Cengiz'in ailesini, Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki evinde ziyaret etti. Ali Erbaş, Başak Cengiz'in annesi Beyhan ile babası Avni Cengiz'e başsağlığı dileğinde bulunarak, "Mekanı cennet olsun inşallah.

Çok acı bir olay, çok üzüldük. Üzüntünüzü paylaşmak için buradayız. Cenab-ı Hak sabırlar ihsan eylesin. Sadece biz değil, millet olarak çok üzüldük. Cenab-ı Hak, hiç kimseye bir daha böyle bir acı yaşatmasın" dedi. Ardından Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Başkan Erbaş, ziyarette ayrıca aileye Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Diğer Haberler

  1. İBB'ye yönelik 'Yolsuzluk' davasında 57’nci duruşma
  2. Bağcılar'da takip ettikleri sürücüye silah doğrultup araçtaki 2 milyon 568 bin lirayı çaldılar
  3. İzmir'de Seferihisar ve Balçova Belediye başkanları gözaltına alındı
  4. Kayseri'de 4 katlı binada yangın; 4 kişi dumandan etkilendi
  5. Çuvala koyulan köpeği, hayvansever kadın kurtardı
  6. Silivri'de ambulansa yol vermeyen sürücü kamerada
  7. Soluk borusuna mama kaçan 2,5 yaşındaki bebek, hastanede öldü
  8. Gurbetçi cinayeti davasında sanığın kızı bıçak çizimini reddetti
  9. Muğla’da iki kamyonet çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı
  10. İzmir’de 20 metre derinliğindeki kuyuya düştü, yaralı kurtarıldı

© Copyright 2026

DHA