Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyarbakır’da sokak ortasında kadın cinayeti

Diyarbakır’da 20 yaşındaki Gülistan Şaylemez, kimliği belirsiz bir kişi tarafından sokak ortasında sırtından tabanca ile vurularak öldürüldü. Polis, kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

ABONE OL
Burak EMEK/DİYARBAKIR, (DHA)

Olay, akşam saatlerinde Yenişehir ilçesi Yenişehir Mahallesi Lise 4’üncü Sokak’ta meydana geldi. Kaldırımda yürüyen Gülistan Şaylemez’e, arkasından yaklaşan kimliği belirsiz biri kişi tarafından tabanca ile ateş edildi. Şaylemez, vücuduna isabet eden kurşunlarla yere yığılırken, saldırgan olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin tüm çabasına rağmen Şaylemez, hayatını kaybetti. Polis, olay yerini güvenlik şeridiyle kapatarak delil araması yaparken, Şaylemez’in cansız bedeni, otopsi için Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Polis, kaçan zanlının yakalanması bölgede çalışma başlattı.

Diğer Haberler

  1. İzmir'de kooperatif soruşturmasında 4 yeni gözaltı
  2. 'Yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumunun pazar payı yüzde 15'lere çıktı'
  3. Orman Genel Müdürü Karacabey: Yangın söndürme uçağı sayısını 28'e çıkarıyoruz
  4. Anayasa Mahkemesi Başkanı Özkaya: Bireysel başvuru hukukun anayasallaşmasını sağladı
  5. İlave doğum izni başvuruları bugün sona eriyor
  6. Şanlıurfa'da 'uyuşturucu' operasyonu; 88 tutuklama
  7. Denizli'de Merkezefendi Belediyesi'ne operasyon: 13 gözaltı
  8. Mihalgazi Belediye Başkanı'nın kıyafetine yönelik paylaşım yapan sanığa 7,5 ay hapis cezası
  9. Başakşehir'de kaza tutanağı tutarken arkadan başka bir araç çarptı; sürücü otomobilde sıkıştı
  10. 'Rüşvet' davasında reddihakim talebi ikinci kez reddedildi

© Copyright 2026

DHA