Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyarbakır Valiliğinden darp iddiasıyla ilgili açıklama

Diyarbakır Valiliği, motosikletli Yunus polislerine çarpıp kaçan 17 yaşındaki ehliyetsiz araç sürücüsünün darbedildiği iddialarıyla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.

ABONE OL
DİYARBAKIR, (DHA)

Kayapınar ilçesi Fırat bulvarında motosikletli Yunus polislerine çarparak kaçan ve gözaltına alınıp emniyete götürüldüğü sırada polislerin kendisini darbettiğini iddia eden 17 yaşındaki E.E. hakkında, Diyarbakır Valiliği’nce açıklama yapıldı.

Valilik açıklamasında, olayla ilgili adli ve idari soruşturmanın başlatıldığı belirtilerek, “20.03.2024 günü Kayapınar Fırat Bulvarında bir araç, Motosikletli Yunus personeline çarparak kaçmıştır. Olaya karışan araç sürücüsü ve bir şahıs yakalanmış, bir şahıs da aranmaktadır. Yunus personeli basit tıbbi müdahale (BTM) ile giderilebilir şekilde yaralanmış ve taburcu olmuştur. Ehliyetsiz yaşı küçük şahıslardan 2007 doğumlu R.M. de kazadan mütevellit herhangi bir yaralanma söz konusu değildir. 2007 doğumlu E.E.'nin baş kısmında basit tıbbi müdahale ile giderilebilir, birkaç kesi ve yüzeysel çizik şeklinde rapor verilmiş ve taburcu olmuştur. Kaza sonrasında olay yerinden kaçan E.E., yakalama ve Çocuk Şubeye getirilme esnasında polisler tarafından darp edildiğini iddia etmekte olup, konu hakkında adli ve idari soruşturma başlatılmıştır” denildi.

Diğer Haberler

  1. Ticaret Bakanlığı'ndan kırtasiye ve okul ürünlerine yönelik denetim
  2. Kuşadası Belediyesi'ne yönelik soruşturmada 16 şüpheli adliyeye sevk edildi
  3. Esenler'de polisin takibi ile yakalandı; sigara paketinden uyuşturucu çıktı
  4. Dayı ve yeğeni denizde boğuldu
  5. Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı; 4 yaralı
  6. Bodrum’da otel havuzu bakımında gaz sızıntısı iddiası; 15 kişi hastaneye kaldırıldı
  7. Otomobil şarampole savruldu: 3 yaralı
  8. Porsuk Çayı kenarında telefonla konuşan kişiyi, ‘Sizin için yapıyorum’ diyerek suya itekledi
  9. Arkadaşını tüfekle yaralayıp kaçtı, 50 kamera görüntüsü izlenerek yakalandı
  10. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan 'AK Belediyeciliği Yerinde Gör' programı

© Copyright 2026

DHA