Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Diyarbakır'da bilardo şampiyonasına rekor katılım

Diyarbakır'da düzenlenen Bilardo Master Cup İl Birinciliği müsabakalarına 180 sporcu katıldı. 14 gün süren müsabakalarda Baran Suna il birincisi oldu.

ABONE OL
Emrah KIZIL/DİYARBAKIR,(DHA)-

Diyarbakır'da gerçekleştirilen Bilardo Master Cup İl Birinciliği müsabakaları bilardo tutkunlarını bir araya getirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı şampiyonanın Türkiye ortalamasının üzerinden bir katılımla düzenlendiğini belirten Bilardo Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Murat Macit, uluslararası düzeydeki önemli sporcuların katılacağı bir turnuvayı Diyarbakır'da yapmayı planladıklarını söyledi. Macit, bunun için Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Kaya'dan sponsorluk ve organizasyonun mali giderlerini karşılama sözü aldıklarını ifade etti.

14 gün süren müsabakalara 180 sporcu katılırken, 235 müsabakanın oynadığı şampiyonada 12 hakem görev yaptı. Final müsabakasında önceki şampiyon Murat Macit'i mağlup eden Baran Suna şampiyon oldu.

Murat Macit ikinciliği kazanırken, Önder Özçelik ve Ufuk Eser de üçüncülüğü paylaştı.

Diğer Haberler

  1. Manisa’da torunu tarafından bıçaklanan babaanne hayatını kaybetti
  2. Menenjit tedavisi gören ilkokul öğrencisi hayatını kaybetti
  3. 2 katlı evde çıkan yangın söndürüldü
  4. Konya'da 3,5 büyüklüğünde deprem
  5. Park halindeki TIR'a çarpan otomobildeki 2 kişi yaralandı
  6. Adana'da evinde çıkan yangında yaralandı
  7. Libya Genelkurmay Başkanı AL-Haddad'ın jeti düştü
  8. 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin yaralandığı 'yan bakma' kavgası cinayetinde karar
  9. İzmir merkezli iki ilde DHKP/C operasyonu: 27 gözaltı
  10. Gazze’de İsrail saldırısında öldürülen 6 yaşındaki Hind Rajab’ın hikayesi film oldu

© Copyright 2025

DHA