Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dizi seti çalışanı kavgada öldü

Rize’de bir süre önce final yapan ‘Gözleri Karadeniz’ adlı dizinin set çalışanları arasında otelde çıkan kavgada ağır yaralanan Ahmet Emin Yavuk (30), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Kavgaya ilişkin gözaltına alınan 3 kişiden 1’i tutuklandı, 1 kişinin ise arandığı bildirildi.

ABONE OL
Cevahir TOPALOĞLU/RİZE, (DHA)-

Olay, 16 Aralık’ta merkeze bağlı Gündoğdu Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. Çekimleri bölgede yapılan ve bir süre önce final yapan ‘Gözleri Karadeniz’ adlı dizinin setinde çalışan 5 kişi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Otel odasındaki tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Sette karavan şoförü olduğu belirtilen Ahmet Emin Yavuk, kavgada başına aldığı darbeyle ağır yaralandı. Yavuk, kaldırıldığı Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedaviye alındı. Olayın ardından 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler ifade işlemleri sonrası serbest bırakıldı.

Kafa travması geçirdiği için entübe edilen Ahmet Emin Yavuk, tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde önceki gün hayatını kaybetti. Yavuk’un ölümü sonrası, savcılık tarafından 4 şüpheli için yeniden gözaltı kararı verildi. Bunun üzerine şüphelilerden M.G., T.Ş. ve M.Y. yeniden gözaltına alındı, diğer şüphelinin yakalanması için de çalışmaların sürdüğü bildirildi. İfade işlemleri sonrası sevk edildikleri adliyede hakimliğe çıkarılan şüphelilerden M.G. tutuklanırken, diğer 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ahmet Emin Yavuk, İstanbul’da Reşitpaşa Mihrişah Sultan Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Bahçeköy Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Öte yandan oyuncu Kerem Arslanoğlu, sanal medya hesabından yaptığı görüntülü açıklamada, arkadaşı Ahmet Emin Yavuk’un darbedilerek öldürüldüğünü söyledi. Arslanoğlu, “Sette düştü, kafasını vurdu deniliyor ama kafatası kırılana kadar darp edildi. Orada ne oldu ne bitti onu da bilmiyorum, açıkçası ne olursa olsun kimse bir otel odasında dövülerek öldürülemez. Bu günümüz şartlarında faili meçhule bir arkadaşımı gönderemem. Arkadaşımı bir faili meçhule yedirecek kadar kolay değil bazı şeyler. Emin bir haftadır komadaydı, gece vefat etti” ifadelerini kullandı.


Diğer Haberler

  1. ‘Uyuşturucu ve fuhuşla mücadele’ adı altında 2 kişiyi darbeden 6 şüpheliden 3’ü tutuklandı
  2. Vali Gül, Bosphorus Diplomasi Forumu'nun gala yemeğine katıldı
  3. Şarkıcı Deniz Seki evinde düşerek yaralandı
  4. Ziyaretine gelen arkadaşını başına tokmakla vurarak öldürdü
  5. Maltepe’de beton mikserinin çarptığı kadın hayatını kaybetti
  6. İletişim Başkanı Duran’dan, Anafartalar Zaferi’nin 111. yıl dönümü paylaşımı
  7. Edirne’de durdurulan araçlarda 9 kaçak göçmen yakalandı, 2 organizatör tutuklandı
  8. İki otomobilin çarpıştığı kazada araçlardan birinde yangın çıktı: 1 ölü, 2 yaralı
  9. Ankara’da uyuşturucu ve fuhuş operasyonu: 10 tutuklama
  10. Balıkesir Sındırgı'da depremzedeler için 305 konutun kurası çekildi

© Copyright 2026

DHA