Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

DMM'den 'Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi satılıyor' iddialarına ilişkin açıklama

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden (DMM), 'Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi satılıyor' iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, "İstanbul ili Kartal ilçesinde bulunan Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin özelleştirilmesi veya satılması söz konusu değildir" denildi.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

DMM'nin sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında yer alan ve sosyal medya mecralarında paylaşılan 'Koşuyolu Kalp ve Damar Hastanesi satılıyor' şeklindeki iddialar bağlamından koparılarak manipüle edilmiştir. İstanbul ili Kartal ilçesinde bulunan Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin özelleştirilmesi veya satılması söz konusu değildir. Hastane, uzun yıllardır olduğu gibi kamu bünyesinde vatandaşlarımıza kesintisiz sağlık hizmeti vermeyi sürdürmektedir. İddialarda kullanılan görsel mevcutta hizmet veren hastane binası değildir. Vatandaşlarımızın, gerçek bağlamından koparılarak servis edilen ve kamu hizmetlerini hedef alan asılsız iddialara ve kasıtlı paylaşımlara itibar etmemesi önemle rica olunur" ifadelerine yer verildi. 

Diğer Haberler

  1. Bakan Gürlek: Balıkesir'de 17 yıl önce kız bebeğin ölümüyle ilgili dosya ve Adana'da 4 yıl önce işlenen Eyyüp Özbadem cinayeti aydınlatıldı
  2. Susurluk’taki orman yangını 2’nci gününde
  3. Depremzede Hasan, boş konteynerde hazırlandığı YKS'de Türkiye 434'üncüsü oldu
  4. Esenyurt’ta cinayet şüphelisine özel harekat destekli operasyon: Eşi gözaltına alındı
  5. Kayıp olarak aranan kişinin cansız bedeni bulundu
  6. Ali ve Sidar, STEM Olimpiyatları'nda matematikte dünya şampiyonu oldu
  7. Aydın’daki orman yangını 3'üncü gününde
  8. Yavru inci kefalleri Van Gölü’ne dönüyor
  9. Kamuda iş vaadiyle 1,8 milyon lira dolandıran şüpheli tutuklandı
  10. Gaziantep merkezli 14 ildeki 'Narko Kapan' operasyonunda 416 şüpheli tutuklandı

© Copyright 2026

DHA