Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Doğubayazıt'ta sel; Türkiye- İran kara yolunda ulaşım tek şeritten sağlanıyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle kısa süreliğine kapanan kara yolunda ulaşım, ekiplerin çalışmasıyla tek şeritten sağlanmaya başlandı.

ABONE OL
Ramazan DEMİR/AĞRI, (DHA)-

Doğubayazıt ilçesinde bugün öğle saatlerinde başlayan ve gün boyu etkili olan sağanak sele neden oldu. Sel nedeniyle İran sınırına yakın, Elçeker, Buyuretti, ve Aşağıtavla köylerinde tarım arazileri su altında kaldı, bazı evleri su bastı. Derelerin taşması sonucu Türkiye- İran kara yolu da ulaşıma kapandı. Kara yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken, bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Ekipler, sel sularının tahliyesi ve yoldaki çamurun temizlenmesi için çalışma başlattı. Yapılan çalışmayla yolda ulaşım tek şeritten sağlanmaya başlandı. Sel felaketinden etkilenen vatandaşlara da gerekli yardımların yapıldığı belirtildi.

Öte yandan Ağrı Dağı eteklerindeki bir yerleşim alanında sürücüsüyle birlikte sel sularına kapılan otomobil, traktörle güvenlik bir alana çekildi.



Diğer Haberler

  1. Ankara’da yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 18 şüpheliden 17’si tutuklandı
  2. Gaziantep’te orman yangını; 4 dönüm alan zarar gördü
  3. Markette çakmak gazı soluyan 7 yaşındaki Mustafa Ali öldü
  4. Bakan Gürlek: 3 faili meçhul dosyayı daha aydınlattık
  5. Sermaye piyasası soruşturmasında Erdin Özel gözaltına alındı
  6. Malatya'da 3 aracın karıştığı kaza; 1 ölü
  7. Otomobil parçası bulundu, cinayet 11 yıl sonra çözüldü
  8. Eski eşinin tabancayla vurduğu Fatma, öldü
  9. Yolcu otobüsü yön tabelasının direğine çarptı: 11 yaralı
  10. Beyoğlu'nda asayiş denetimi; fuhuş pazarlığı dronla tespit edildi

© Copyright 2026

DHA