Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Doktor çift ve çocuklarının bulunduğu otomobil, TIR ile çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde TIR ile çarpışan otomobildeki Bilge Mila Soylu (6) hayatını kaybetti, doktor olan anne ve babası ile kardeşi ise yaralandı.

ABONE OL
Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA)-

Kaza, bugün öğle saatlerinde Antalya-Konya yolunun Manavgat'a bağlı Beydiğin Mahallesi’nde meydana geldi. Dr. Süreyya Betül Soylu (30) yönetimindeki 16 AZN 034 otomobil ile İ.K. (47) yönetimindeki 07 HGH 12 plakalı TIR çarpıştı. Kazada, Süreyya Betül Soylu, eşi Dr. Mustafa Tarık Soylu, (37) ve çocukları Bilge Mila Soylu ile İ.E.S. (1) yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahale sonrası Serik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Bilge Mila Soylu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Doktor çift ile diğer çocuklarının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Bilge Mila Soylu'nun cenazesi otopsi yapılmak üzere Serik Devlet Hastanesi morguna konuldu. Tedavisi tamamlanan Mustafa Tarık Soylu, kızının cenazesini almak için morga geldiğinde gözyaşlarını tutamadı.

Diğer Haberler

  1. TSK İnsani Yardım Tugay Komutanlığı'ndan arama kurtarma tatbikatı
  2. Otogarda Kurban Bayramı hareketliliği; ek seferler konuldu
  3. Amcasının geri manevra yaptığı otomobilin altında kalan Kumsal bebek öldü
  4. Dip temizliğinde göletten araba lastiği, semaver ve mangal çıktı
  5. Yeşilay Genel Başkanı Dinç: Bağımlılıklara her yıl 75 milyar dolar kaybediyoruz
  6. Çağla Tuğaltay cinayeti; ölen komşusunun mezarı açıldı
  7. Amasya’da eğitime 1 gün ara verildi
  8. Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangını davasında 14'üncü duruşma
  9. Bakan Yardımcısı Bulut, 13'üncü Dünya Kentsel Forumu'na katıldı
  10. Kayıp olarak aranan kadının, cezaevinden izinli çıkan eski eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

© Copyright 2026

DHA