Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Doktora saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli de şikayetçi oldu

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki aile sağlığı merkezinde görevli Dr. Nurettin Ceylan'a (30) saldırdığı gerekçesiyle gözaltına alınan ve ifadesinin ardından adli kontrolle serbest bırakılan Usame Aybay (28), ilk önce doktorun kendisine saldırdığını ileri sürerek darp raporu aldı. Aybay, darp raporu sonrası Dr. Ceylan'dan şikayetçi oldu.

ABONE OL
Erol POLAT/GEBZE(Kocaeli), (DHA)-

Mollafenari Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki Mollafenari Aile Sağlığı Merkezi'nde meydana gelen olayda; aile hekimi Nurettin Ceylan, iddiaya göre kan alma meselesi nedeniyle Usame Aybay ile tartıştı. Dr. Ceylan, Aybay tarafından darbedilirken; olay güvenlik kamerasına yansıdı. Darp raporu alan Ceylan, Aybay'dan şikayetçi oldu. Ceylan, jandarmadaki ifadesinde, "Yanındaki kişinin tutmasına rağmen odama girerek kafama, yüzüme ve omzuma yumruk attı. Ben kendisine vurmadım; kendimi korumak amacıyla cenin pozisyonuna aldım. Sağlık ocağında bulunan diğer kişiler, şahsı odadan çıkararak beni kurtardı" dedi. Şikayet sonrası gözaltına alınan Usame Aybay, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

'İLK VURAN DOKTORUN KENDİSİYDİ'

Usame Aybay da kendisini darbedildiğini öne sürerek Dr. Nurettin Ceylan'dan şikayetçi oldu. Eski eşi ile yeniden evlenmek üzere olduğunu, evlilik için istenen kan testi içi aile sağlık merkezine geldiğini söyleyen Aybay, doktorun kendisine saldırdığını iddia etti. Eski eşi ile birlikte darp raporu alan Aybay, doktorun kendisine makasla saldırdığını söyledi. Aybay, "İlk vuran doktorun kendisiydi. Sonrasında vatandaşlar içeri girdi. 'Hani ben doktora saldırıyorum' düşüncesiyle beni tuttular. Beni tutarken bana bir yumruk daha sallamaya çalışırken, 'omzum' dedi ve yerine oturdu. Daha sonrasında omzunun çıktığını ve bana yönelerek, 'Sen dua et, omzum çıktı; omzum çıkmasaydı sen görürdün' dedi" diye konuştu.

'KESİCİ ALETLE YARALANMAMA RAĞMEN BIRAKILDIM'

Tehditte bulunmadığını ve küfretmediğini söyleyen Aybay, "Ben suç işleyip de serbest bırakılmadım. Devletimiz, hiçbir savcımız suç işleyeni boşu boşuna dışarı çıkarmaz. Benim suç işlemediğim, ilk vuran kişinin doktor olduğu tespit edildikten sonra ben adli kontrol şartıyla serbest bırakıldım. Ben kesici aletle yaralanmama rağmen serbest bırakıldım. Ben odadan çıktığımda sırtım dönük bir şekildeydi" dedi.


Diğer Haberler

  1. Kayseri’de ‘dur’ ihtarına uymayıp, polise çarpan otomobilin sürücüsü ve 3 arkadaşı yakalandı
  2. Lastiği patlayan itfaiye aracı, iki köprü arasına sıkıştı; 3 yaralı
  3. Bağcılar'da emlakçı, 10 bin liralık komisyon için husumetlisinin oğlunu silahla vurdu
  4. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  5. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  6. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  7. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  8. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı
  9. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  10. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı

© Copyright 2025

DHA