Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dolandırdıkları kişiden aldıkları 85 bin avroyu derin dondurucuya saklamışlar

Mersin’de kendilerini polis olarak tanıttıkları kişiyi, evini sattırarak 85 bin avro dolandıran O.T. ve S.P., operasyonla yakalandı. Şüphelilerin dolandırdıkları para, evlerindeki derin dondurucuda bulundu.

ABONE OL
Soner AYDIN/MERSİN, (DHA)-

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, bir vatandaşın yaklaşık bir ay boyunca kendilerini polis olarak tanıtan ve adının bir suça karıştığını belirten kişiler tarafından aranarak dolandırıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis, dolandırıcıların yönlendirmeleri sonucu dairesini 4 milyon 200 bin liraya satan mağdurun, parayı dövize çevirip 85 bin avro olarak şüphelilere teslim ettiğini belirledi. Mağdurun parayı teslim ettiği bölgedeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ve güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin O.T. ve S.P. olduğunu tespit etti.

TUTUKLANDILAR

Operasyon düzenleyen ekipler, şüphelileri adreslerine yapılan baskında gözaltına aldı. Evlerdeki aramada, dolandırılan kişiden alınan 85 bin avro derin dondurucu içerisinde poşete sarılı halde bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen O.T. ve S.P., çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Ele geçirilen para ise sahibine teslim edildi.



Diğer Haberler

  1. 'Dijital Dünyada Çocuk Hakları Sözleşmesi'ni 309 bin 754 kişi imzaladı
  2. Diyarbakır’da 'bayrak' hassasiyeti ile gündeme gelen Kübra: Sevgiyle düzelttim
  3. Bağcılar'da ev sahibi kiracı kavgasında kalbinden bıçaklanan Aziz, hayatını kaybetti
  4. Şişli'de plaza kurşunlayan 5 kişi silahlarla birlikte yakalandı
  5. TBMM'ye, 'Düğünlerde Türk parası zarar görüyor' dilekçesi
  6. Balıkesir'de 10 saniye arayla 4.1 ve 4 büyüklüğünde 2 deprem
  7. 'İzmir'de barajlarda tehlikeli sınır aşılmadı'
  8. Yerli Malı Tebliği'nde otomotiv sektörü için düzenleme
  9. Edirne'de 240 kilo skunk ele geçirildi
  10. Konya'da 11 kişi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

© Copyright 2026

DHA