Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dövülüp öldürüldü, otomobilden yola atıldı

Beyoğlu'nda, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilip öldürülen Serhat Abik (20) bir otomobilden yol kenarına atıldı. Polis, Abik'in atıldığı otomobili bulmak için çalışmalara başladı. 

ABONE OL
İSTANBUL, (DHA)-

Olay, Kalyoncu Kulluğu Mahallesi'nde önceki gün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, seyir halindeyken yavaşlayan otomobilden yola bir kişi atıldı. Olayı görenler yerde hareketsiz yatan kişinin yanına giderken, otomobil hızla uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık polisin yaptığı incelemede, üzerinden kimliği çıkmayan kişinin vücudunda darp ve işkence izine rastlandı. Çevrede araştırma yapan polis, ölen kişinin Serhat Abik (20) olduğunu belirledi. 

Abik'in kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü henüz öğrenilemezken, yola atıldığı otomobilin bulunması için çalışmalara başlanıldı.

 

 

Diğer Haberler

  1. Dip seviyeyi gören Türkmenli Barajı'ndaki doluluk yüzde 11'e yükseldi
  2. Ticaret Bakanlığı: İhracatın finansmanında sermaye piyasası araçlarını kullanmaya başlıyoruz
  3. Ağrı merkezli 8 ilde yasa dışı bahis operasyonunda 65 tutuklama
  4. Turizmde üç bayrama 'savaş' etkisi
  5. Tekirdağ'da çiftlik evinde silah, sahte içki, uyuşturucu ele geçirildi
  6. Eski belediye başkanı Şükrü Sözen'in tutuklandığı soruşturmada 12 yeni tutuklama
  7. Sokakta yürürken tabanca ile başından vuruldu
  8. Amasya'da yolcu otobüsü, TIR'a çarptı; 11 yaralı
  9. Diyarbakır'da durdurulan TIR'da 81 kilo metamfetamin ele geçirildi
  10. Park halindeki otomobilde ölü bulundu

© Copyright 2026

DHA