Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Düğün sonrası silahlı kavgada katil zanlısının evi ateşe verildi

Zonguldak’ta düğün sonrası havaya ateş açma tartışmasında silahla yaralandıktan sonra Akın Kaçmak’a ateş ederek öldürdüğü iddia edilen Mertcan K.’nın (19) oturduğu evin 3 ayrı giriş kapısının çevresinde bulunan dolaplar ile ayakkabılar, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Alevler eve sıçramadan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ABONE OL
Ali Sencer ARSLAN- Aytaç ÖZTÜRK/ZONGULDAK, (DHA)-

11 Haziran’da Karaelmas Mahallesi Alsancak Caddesi üzerinde düğünden sonra yapılan eğlencede sokakta havaya ateş açan Akın Kaçmaz, kendisini uyaran Mertcan K.’yı silahla sol bacağından vurarak yaraladı. Yaralanmasının ardından belindeki tabancayı çıkaran Mertcan K., ateş açarak Akın Kaçmak’ı vurdu. Yaralananların yakınları arasında da arbede çıktı. Bu esnada Akın Kaçmak’ın kardeşi O.K. de yanağını delip geçen kurşun ile yaralandı. Atatürk Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Akın Kaçmak, dün Asri Mezarlık'ta toprağa verildi. Mertcan K. ve O.K.’nın ise hastanelerdeki tedavileri devam ediyor.

Olayın ardından can güvenliklerinden endişe duyan Mertcan K.’nın ailesi ve yakınları şehir dışına kaçtı. Mertcan K.’nın ailesinin yaşadığı Karaelmas Mahallesi’ndeki 3 giriş kapısı bulunan evleri, bugün öğlen saatlerinde ateşe verildi. Kapıların önünde bulunan dolap ve ayakkabılar yanarken dumanı görenlerin ihbarıyla olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Alevler evin içine geçmeden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürdü. Kundaklama ihtimali üzerinde duran polis ekipleri soruşturma başlatarak şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Evin çevresinde polis ekipleri güvenlik önlemi alarak nöbet tutmaya başladı.

Diğer Haberler

  1. Bilal Erdoğan 'Kültürel Miras'ın izinde Projesi Final Programı'nda' konuştu
  2. Traktör Kızılırmak'a yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
  3. Ümraniye'de Durdona Khakımova'nın öldürüldüğü evde 1 kadının daha öldürüldüğü ortaya çıktı
  4. Oyuncu Kanbolat Görkem Arslan son yolculuğuna uğurlandı
  5. İstanbul - O minikler büyüdü; 12 yıl sonra THY’nin misafiri oldular
  6. Ankara Valiliği'nden 'fırtına' uyarısı
  7. Avcılar'da 20 yaşındaki motosiklet sürücüsünün ölümüne ilişkin davanın duruşması görüldü
  8. Savcı Yavuz Engin'e tehdit davasında mütalaa açıklandı
  9. Isparta'da cezaevi ring aracı devrildi: 3 yaralı
  10. Arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapse çarptırılan sanık: Olmasaydı iyiydi

© Copyright 2026

DHA