Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Düğünde zurnacının vurulma anı kamerada

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde düğünde alkol alıp, oynayanların arasına girerek tabancayla havaya ateş açmak isteyen Erol Coşkun'un (40), zurnacı Emre Tıptaş'ı (41) kalbinden vurarak ölümüne neden olduğu olayın görüntüleri ortaya çıktı.

ABONE OL
Efendi ERKAYIRAN/KADİRLİ (Osmaniye), (DHA)-

Olay, dün akşam saatlerinde Kadirli ilçesi Kesikkeli Mahallesi’nde meydana geldi. Sokakta yapılan düğünde bazı kişiler havaya ateş açmaya başladı. Alanda alkol alan Erol Coşkun da elinde tabanca, havaya ateş etmek için davul zurna eşliğinde oynayanların arasına girdi. Erol Coşkun’un kolunu havaya kaldırırken elindeki tabancası ateş aldı, mermi 4 çocuk babası zurnacı Emre Tıptaş’ın kalbine isabet etti. Tıptaş'ın yanındaki davulcu arkadaşının yüzüne de barut geldi. Tıptaş, bir süre yürüdükten sonra yere yığıldı. Mahalle muhtarının aracıyla Kadirli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Tıptaş, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Jandarma olayın ardından kaçan Erol Coşkun’un yakalanması için çalışma başlattı.



GÖĞSÜNÜ TUTUP UZAKLAŞMAYA ÇALIŞTIĞI GÖRÜLDÜ

Bu arada, Emre Tıptaş’ın vurulma anı, bir davetlinin cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde Emre Tıptaş’ın göğsünü tutarak alandan uzaklaşmaya çalıştığı görüldü. Bu sırada oynayanların arasına giren bir kişinin de havaya etmeye devam ettiği görüntülerde yer aldı.

Diğer Haberler

  1. Eski başpehlivan Şaban Yılmaz ikinci kez gözaltına alındı
  2. Osmaniye’de iki otomobil çarpıştı: 2’si çocuk 4 yaralı
  3. Bursa'da polisten kaçan alkollü motosiklet sürücüsüne 450 bin TL ceza
  4. Aile Bakanlığı'ndan ‘Küçük trans çocuklara örnek olacağız’ paylaşımlarına ilişkin suç duyurusu
  5. Bartın'da denize girmek 1 gün yasaklandı
  6. Şişli'de öldürülen Nilda Müge'nin anne ve babası konuştu
  7. Adana'da nehirde kaybolan 2 çocuk için arama çalışması başlatıldı
  8. Çanakkale'de 3 gün süreyle biçerdöver ve balya makinesi kullanımı yasaklandı
  9. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü'nden Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ihale sürecine ilişkin açıklama
  10. 'Rojin Kabaiş soruşturmasında rektör ve yeğeninden alınan DNA örnekleri dosyaya girdi'

© Copyright 2026

DHA