Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Dün yangında yaralanan orman işçisi yoğun bakıma alındı

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesindeki orman yangınında el, yüz ve bacaklarında 2 ve 3’üncü derece yanıklar oluşan orman işçisi Kader Dereli’nin (38) yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor. Dereli’nin yoğun sıcak ve duman nedeniyle akciğerlerinde hasar oluştuğu belirtildi.

ABONE OL
Engin ÖZMEN-Batuhan KILIÇ/ESKİŞEHİR, (DHA)-

Seyitgazi ilçesi ile rüzgarın etkisiyle sıçradığı Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine bağlı Sarıcaova köyü il sınırındaki orman yangınını söndürme çalışmalarına Denizli’den gelerek katılan Kader Dereli, dün şiddetli rüzgarın bir anda yön değiştirmesiyle yaralandı. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Arama Kurtarma ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Dereli, daha sonra itfaiye aracına bindirilerek yangın koordinasyon merkezine indirildi.

Sağlık ekipleri tarafından ambulansla alınan Dereli, Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Yapılan muayenesinde el, yüz ve bacaklarında 2 ve 3’üncü derece yanık olduğu tespit edilen Denizlili orman işçisi Kader Dereli’nin yoğun sıcak ve yoğun duman nedeniyle akciğerlerinde de hasar oluştuğu tespit edildi. Şehir hastanenin yanık ünitesinde yoğun bakıma alınan Dereli’nin hayati tehlikesinin olmadığı belirtilirken, bugün yeniden ameliyat edileceği öğrenildi.

Denizli Orman Müdürlüğü’nde görevli olan Kader Dereli’nin tedavisi sürüyor.


Diğer Haberler

  1. ESK Genel Müdürü Taylan: Hakkımda ortaya atılan iddia açıkça bir manipülasyondur
  2. Eskişehir’de bir polis memuru görevden uzaklaştırıldı
  3. Gizli bölümlere saklanmış uyuşturucuları, narkotik köpeği buldu
  4. Jandarmadan kaçak tütün operasyonu
  5. Başakşehir'de zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 5 yaralı
  6. Isparta’da yanan otomobilin yakınında başsız erkek cesedi bulundu
  7. Sakarya merkezli 8 ilde dolandırıcılık operasyonunda 14 tutuklama
  8. Şırnak’ta kavga ettiği kuzenini silahla yaraladı
  9. 83 bin 350 adet sentetik ecza hapla yakalanan 2şüpheli, tutuklandı
  10. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a ulaştı

© Copyright 2025

DHA