Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Duşta elektrik akımına kapılan anne ve kızı yaşamını yitirdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Suriyeli Ranya Gıddo (35) ile kızı Nasra Abbas (13) duşta elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

ABONE OL
Burak EMEK/DİYARBAKIR,(DHA)-

Olay, dün gece saatlerinde merkez Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde meydana geldi. 2014 yılında Suriye'nin Halep kentinden savaştan kaçan anne Ranya Gıddo ve kızı Nasra Abbas, Diyarbakır'a yerleşti. Nasra'yı dün gece yıkamak için banyoya giren anne Ranya suyu açtı. Anne ve kızı kazan tipi elektrikli su ısıtıcısından kaynaklı akıma kapıldı Anne ve kızının çığlığını duyan komşular polise ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Komşuların yardımıyla kapıyı açan polis ve sağlık ekipleri içeriye girdi. Anne Ranya ve kızı Nasra'yı hareketsiz olarak banyoda bulan ekipler müdahale etti. Ambulansla çevredeki özel hastaneye götürülen Ranya Gıddo ve kızı Nasra, yapılan tüm müdahalelere kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

Anne ve kızın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürülürken polisin ise olayla ilgili olarak soruşturması sürüyor.

Diğer Haberler

  1. Çorum'da imam lojmanı ve boş bir ev yandı
  2. Çorum'da iki otomobil çarpıştı: 4 yaralı
  3. Mersin’de zemin katında çökme meydana gelen bina tahliye edildi
  4. Kırıkkale'de hafif ticari aracın çarptığı yaya öldü
  5. 'Alihan Kuriş suç örgütü'ne yönelik operasyon; 19 tutuklama
  6. SPK’dan 48 kişi hakkında suç duyurusu kararı
  7. Tunceli’de otomobilin çarptığı yaya öldü
  8. İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 87'ye ulaştı
  9. Yönetmen Ezel Akay ve tutuklu kardeşinin uyuşturucu testleri pozitif çıktı
  10. Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 71 şüpheli gözaltında

© Copyright 2026

DHA