Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Düşük ayarlı altınlarla 5 kuyumcuyu 200 bin TL dolandıran 3 şüpheli yakalanıp, parayı iade etti

Kocaeli'nin İzmit ve Derince ilçesinde 5 kuyumcuyu düşük ayarlı altınlarla 200 bin TL dolandıran ve yakalanan 3 kişi, iş yeri sahiplerine parayı iade edip, adli kontrolle serbest kaldı.

ABONE OL
Selda Hatun TAN/ İZMİT (Kocaeli), (DHA)-

İzmit ve Derince ilçesinde 27 Şubat'ta meydana gelen olaylarda, 3 kişi, düşük ayardaki altın bilezikleri 5 farklı kuyumcuya satarak 200 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Durumu sonradan fark eden kuyumcuların ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda değeri düşük altınları satan kişilerin B.K., F.S. ve M.S. isimli kişiler olduğu belirlendi. Şüpheliler, aynı gün düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

PARALARI İADE ETTİLER

Birebir orijinal görünümde, içerisindeki altın miktarı az olan ve işlem görmeden anlaşılamayan bilezikleri satarak 200 bin TL dolandırıcılık yapan şüphelilerin, kuyumculara aldıkları paraları geri ödedikleri öğrenildi.

Diğer Haberler

  1. Depremzede Zeynep, özel hazırlanan protez bacakla yeniden yürümeye başladı
  2. Lastiği patlayan ambulansın devrildi; 3 sağlık personeli yaralandı
  3. Manisa'da okulda Atatürk'e hakaret ettiği öne sürülen öğretmen tutuklandı
  4. Fark ücretine itiraz eden kadın eczaneye saldırdı; o anlar kamerada
  5. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu Kayseri’de AR-GE Merkezi'ni ziyaret etti
  6. Bitlis’te otomobil TIR’a çarptı: Karı-koca öldü, 5 kişi de yaralı
  7. Bayram tatili yolunda kaza: Baba öldü, eşi ile 4 oğlu yaralandı
  8. Sultanbeyli'de uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheliden biri tutuklandı
  9. Moda tasarımcısı Ayşegül Eraslan’ın ölümüne ilişkin yanıltıcı bilgi paylaşan 2 şüpheli gözaltına alındı
  10. Çerçioğlu’nun avukatı: Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulunacağız

© Copyright 2026

DHA