Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Edirne ve Hatay'da 728 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı, gümrük muhafaza ekipleri tarafından Edirne ve Hatay'da 572 milyon lira değerinde 728 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; Edirne'ye bağlı Hamzabeyli ve Kapıkule Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından, gümrük sahalarına gelen şüpheli araçlar üzerinde gerçekleştirilen incelemelerde, Hamzabeyli Gümrük Kapısı'nda yaklaşık 544 kilogram skunk, Kapıkule Gümrük Kapısında yaklaşık 61 kilogram esrar ele geçirildi. Hatay Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından yurttan ayrılmak üzere İskenderun Limanı'nda bulunan bir konteynerde yapılan incelemelerde yaklaşık 123 kilogram captagon cinsi uyuşturucu madde ele geçirildi.

3 operasyonda 572 milyon lira değerinde toplam 728 kilogram uyuşturucu ele geçirilirken, Edirne ve İskenderun Cumhuriyet başsavcılıkları tarafından soruşturma başlatıldı. (DHA)

Diğer Haberler

  1. Ankara Valiliği'nden 'fırtına' uyarısı
  2. Onur Sönmemiş’in ölümüne ilişkin davada sanığa 6 yıla kadar hapis talebi
  3. Savcı Yavuz Engin'e tehdit davasında mütalaa açıklandı
  4. Isparta'da cezaevi ring aracı devrildi: 3 yaralı
  5. Arkadaşını öldürdüğü gerekçesiyle müebbet hapse çarptırılan sanık: Olmasaydı iyiydi
  6. Yalnızçam Dağları'nda 3 ayaklı kurdun yaşam mücadelesi
  7. Biyogaz tesisinde zehirlenen 3 işçi, son yolculuklarına uğurlandı
  8. Balıkesir'de depoda yangın
  9. İstanbul'da göçmen kaçakçılığı ve sahte pasaport operasyonu: 9 şüpheli tutuklandı
  10. Yeğeninin eşini öldüren sanığa indirimsiz müebbet hapis

© Copyright 2026

DHA