Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Edirne'de annesini öldürüp, 15 saat başında bekledi

Edirne'de tartıştığı annesi Bahriye Ş.'yi (67) (altta) bıçaklayarak öldüren Barış Ş. (32), 15 saat cenazenin başında bekledikten sonra polise gidip teslim oldu. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

ABONE OL
Ünsal YÜCEL/EDİRNE, (DHA)-

Olay, dün sabah saatlerinde Uzunköprü ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Safir Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; psikolojik sorunları bulunan Barış Ş., henüz bilinmeyen bir nedenle tartıştığı annesi Bahriye Ş.'yi defalarca bıçaklayarak öldürdü. 15 saat cenazenin başında bekleyen Barış Ş., ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek annesini öldürdüğünü itiraf etti. Barış Ş. gözaltına alınırken, eve giden ekipler Bahriye Ş.'nin cansız bedenini buldu. Cenaze, otopsi için Edirne Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TUTUKLANDI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde, tartıştığı annesi Bahriye Şahin’i bıçakla öldüren ve 15 saat cansız bedeninin başında bekledikten sonra polise gidip teslim olan Barış Şahin, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Diğer Haberler

  1. Kafede iki grubun silahlı kavgasında yaralanan müşteri, hayatını kaybetti
  2. Çorum'da husumetlisini tabancayla vurarak ağır yaraladı
  3. Balıkesir'de 4.1 ve 4.4 büyüklüğünde deprem
  4. Kartalkaya Otel Yangını Araştırma Komisyonu üyeleri TBMM'de basın toplantısı düzenledi
  5. Giresun merkezli 12 ilde siber dolandırıcılık operasyonu; 25 tutuklama
  6. İstanbul'da yasa dışı bahis soruşturması: 2 şüpheli tutuklandı
  7. Kuruçeşme'de bulunan cesedin Rus yüzücüye ait olduğu DNA testi ile tespit edildi
  8. Muğla’da kuvvetli fırtına etkili oluyor
  9. Şarkıcı Güllü’nün kızı Gülter’in eski sevgilisi gözaltına alındı
  10. Sakarya'da 1'i yolcu otobüsü 4 aracın karıştığı zincirleme kaza: 1 ölü, 27 yaralı

© Copyright 2026

DHA