Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ege Denizi'nin kuzeyi ve İzmir için 'fırtına' uyarısı

METEOROLOJİ 2'nci Bölge Müdürlüğü, Ege Denizi'nin kuzeyinde ve İzmir'in Kiraz, Beydağ ve Ödemiş ilçeleri haricinde il genelinde kuvvetli rüzgar ve kısa fırtına beklendiğini belirterek, uyarıda bulundu.

ABONE OL
İZMİR, (DHA)-

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2'nci Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden itibaren 3 ilçe haricinde il genelinde kuvvetli rüzgar ve kısa fırtına beklendiği belirtildi. Açıklamada, "Bölgemizin kuzeybatı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden esmekte olan rüzgarın öğle saatlerinden itibaren etkisini arttırarak, İzmir'in Kiraz, Beydağ ve Ödemiş ilçeleri haricinde il genelinde kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (40-60 km/saat, hamlesi 70-80 km/saat) esmesi bekleniyor" denildi.

DENİZDE DE FIRTINA BEKLENİYOR

Öte yandan öğleden sonra rüzgarın, Ege Denizi'nin kuzeyinde güney ve güneybatı yönlerden 5 ila 7 yer yer kısa süreli 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edildiği bildirildi.

Akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen fırtınanın oluşturabileceği muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Diğer Haberler

  1. Bakan Uraloğlu: Türksat filomuza yeni nesil bir uydu kazandırıyoruz
  2. Sivas'ta otomobil devrildi: 1 ölü, 4 yaralı
  3. Bakan Kurum, DOA'nın dönüşüm yolculuğunu paylaştı
  4. Şişli’de görme engelli kişi metro raylarına düştü; itfaiye kurtardı
  5. Bakan Uraloğlu: Eskişehir-İstanbul hızlı treni, 62,9 milyon yolcuya hizmet verdi
  6. Aile ve nüfus yapısındaki değişimler düzenli izlenecek
  7. Beyoğlu’nda evinde ölü bulundu; 2008’deki cinayet davasının sanığı olduğu ortaya çıktı
  8. Avcılar'da kavga sırasında bıçak istedi; alamayınca masa ve sandalyeleri devirdi
  9. Cip, yapımı süren köprüden düştü: 2 yaralı
  10. Türkiye'nin havası ve denizleri ısınıyor

© Copyright 2026

DHA