Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Eğlence mekanında görüştüğü kadını öldürüp, kendini yaralayan adam da öldü

Ankara'da dün gece alkollü eğlence mekanında görüştüğü Nazife Çördük'ü tabancayla ateş ederek öldüren, ardından kendini de başından vurarak yaralayan Seyit Ahmet Abbasoğlu (71), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ABONE OL
Umutcan ÖREN/ANKARA, (DHA)-

Olay, dün gece saatlerinde Altındağ ilçesi Rüzgarlı Sokak'ta bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. Alkollü eğlence mekanına gelen Seyit Ahmet Abbasoğlu, bir süre birlikte oturduğu Nazife Çördük ile henüz bilinmeyen nedenle yaşadığı tartışma sırasında üzerinde bulunan tabanca ile ateş etti. Boynundan vurulan kadın yere yığılırken, Abbasoğlu bu kez kendi başına dayadığı tabancayı ateşleyip intihara kalkıştı.

Eğlence mekanında panık ve korkuya neden olan olaydan sonra adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Çördük’ün hayatını kaybettiği, Abbasoğlu’nun ise yaralı olduğu belirlendi. Abbasoğlu, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Abbasoğlu, bugün sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan Nazife Çördük'ün cenazesinin yarın öğle namazı sonrası Keçiören ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

Diğer Haberler

  1. Aydın’da uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama
  2. Hatay'da 2 milyon 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çalan 2 şüpheli tutuklandı
  3. Uyuşturucuyla yakalanan şüpheli, tutuklandı
  4. 'Aziz İhsan Aktaş' davasında duruşma 17 Şubat'a ertelendi
  5. Manisa'nın ikiz 'Yunus'ları emekliye ayrıldı
  6. Sakarya merkezli 12 ilde çocuk müstehcenliği operasyonu: 13 tutuklama
  7. İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 20 zam teklifi İBB Meclisi'nde kabul edildi
  8. Bilal Erdoğan 'Kültürel Miras'ın izinde Projesi Final Programı'nda' konuştu
  9. Traktör Kızılırmak'a yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı
  10. Ümraniye'de Özbekistanlı Khakımova'nın öldürüldüğü evde 1 kadının daha öldürüldüğü ortaya çıktı

© Copyright 2026

DHA