Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

EGM'den sokağa çıkma yasağı açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), 23- 26 Nisan ile 1- 3 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulanacağına dair sosyal medyada yer alan iddiaları yalanladı.

ABONE OL
ANKARA, (DHA)

EGM, sosyal medyadaki iddialar üzerine yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilirken, iddialar hakkında gerekli tahkikatın başlatılacağı ifade edildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bugün bir kısım sosyal medya hesaplarından İçişleri Bakanlığınca önümüzdeki hafta 23-24-25-26 Nisan ve 01-02-03 Mayıs tarihleri için sokağa çıkma yasağı uygulanacağına ilişkin iddialarda bulunulmuştur. Söz konusu bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu konularla ilgili olarak resmî makamlarca yapılacak açıklamalara itibar etmeleri gerekmekte olup, bu asılsız iddialarda bulunanlar hakkında gerekli tahkikatlar başlatılmıştır."

Diğer Haberler

  1. Kayseri’de FETÖ'den aranan ihraç polis yakalandı
  2. Karadeniz’de Ro-Ro gemisine dron saldırısı
  3. Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediye Başkanlığından uzaklaştırıldı
  4. Gazeteci Tahir Sarıkaya gözaltına alındı
  5. Malatya'da minibüs ile TIR çarpıştı; 18 yaralı
  6. Arkadaşının evinde tüfekle vurulan 5 yaşındaki çocuk 16 günlük yaşam mücadelesini kazandı
  7. Oyuncu Can Kolukısa son yolculuğuna uğurlandı
  8. AYM Başkanı Özkaya ve beraberindeki heyetten Çin'e çalışma ziyareti
  9. Büyükçekmece'de toprak kayması; arama-kurtarma çalışmaları tamamlandı
  10. Munzur Vadisi Milli Parkı'nda orman yangını

© Copyright 2026

DHA