Gündem
Politika
Spor
Dünya
Ekonomi
Kurumsal
English
You are already subscribed to notifications.

Ehliyetsiz sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla attı: 1 ölü, 4 yaralı

Eskişehir’de ehliyetsiz sürücü Öykü Şahin’in direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yoldan çıkıp takla attı. Kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Şahin hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

ABONE OL
Batuhan KILIÇ/ ESKİŞEHİR, (DHA)-

Kaza, Tepebaşı ilçesine bağlı kırsal Kızılinler Mahallesi’nde meydana geldi. Ehliyetsiz olan Öykü Şahin yönetimindeki 26 AIC 470 plakalı otomobil, kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil yoldan çıkıp, takla attı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalede sürücü Öykü Şahin’in hayatını kaybettiği belirlenirken, araçtan fırlayan yolcular A.S. (13), A.D. (13), E.K. (28) ve araç sahibi olduğu belirtilen H.D. (37) yaralandı. Yaralılar ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Öykü Şahin’in cenazesi ise savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Diğer Haberler

  1. ‘Toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin temeli erkeklikten kaynaklanıyor’
  2. Antalya'daki otellerde yeni yıl doluluğu
  3. TIR, öğrenci servis minibüsüne çarptı; 20 yaralı
  4. Minibüs ile motosiklet çarpıştı; 1 ölü, 1 yaralı
  5. Futbol yorumcusu Ahmet Çakar sağlık kontrolüne getirildi
  6. 'Zincir marketler arasında en az 500 metre mesafe olsun' teklifi
  7. 15 yıl önce daire aldığı müteahhidi, av tüfeğiyle vurdu
  8. Bagajdan suç örgütlerine satılacak 53 ruhsatsız tabanca çıktı
  9. Ferdi Zeyrek'in ölümüne ilişkin davada sanıklar hakim karşısında
  10. Bakan Yerlikaya: Ataşehir'de trafikte tartıştığı kadın sürücünün aracına saldıran şüpheli yakalandı

© Copyright 2025

DHA